Screenshot 3 21
AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Zabava / Zanimljivosti
Kurbani 2021

Stavljanje male djece na spavanje može biti izazovno, pogotovo kad ih se uči da spavaju sami, bez mame koja ih mazi dok ne utonu u san – a ni tu izazov ne završava, jer se treba izboriti i da dijete u krevetiću i ostane!

S tim se roditeljskim zadatkom nedavno suočila i Britanka Meagan Michelle Allen koja je iscrpljena smislila neobičnu metodu kako svog dvogodišnjaka – s kojim je spavala do nedavno – zadržati u krevetu i nakon što ona izađe iz sobe.

– Kad dvije sedmice spavate u krevetiću dvogodišnjaka i dođe vrijeme da ga ostavite samog, ali ne ide… – rekla je u svom TikTok videu. Maleni je, priča ona, bio jako nervozan i negodovao zbog odvajanja od nje, pa mu je odlučila podmetnuti zamjenu.

– Plišani majmun, perika i još par dodataka i napravila sam mu svog ‘klona’ – objašnjava Allen i kaže kako je ‘mislila da podmetanje plišanca može dobro završiti ako dijete povjeruje da je to ona i ostane u krevetu, no eksperiment se može i pretvoriti u katastrofu, ako mališan, na primjer, povuče periku i pomisli da je mami iščupao kosu…’

@meggmichelle13

lets see how this goes… 😬😅 #HoldMyMilk #InTheHeightsChallenge #toddlermom #scary #clone #tricks

♬ Act 2: In the Hall of the Mountain King – Edvard Grieg