MAME RADNICA UŽIVALE: Nesvakidašnje druženje u salonu Aysun (FOTO)

MAME RADNICA UŽIVALE: Nesvakidašnje druženje u salonu Aysun (FOTO)

Frizersko-kozmetički salon Aysun definitivno iz dana u dan postavlja nove standarde poslovanja širom BiH, budući da pored uvijek najnovijih tretmana i usluga, prihvatljivih cijena i stručnog osoblja svakodnevno oduševljavaju novim gestovima.

Naime, osim što su jučer obilježili 21. mart – Svjetski dan Down sindroma, preksinoć je u salonu Aysun upriličeno nesvakidašnje druženje kojim su počastile mame svojih uposlenica. Tako su mame radnica uživale u prijatnom ambijentu i vrhunskom gostoprimstvu, a salon Aysun im je osim poslastica poklonio i razne gratis tretmane.

Oduševljnje ovim gestom sretne mame nisu mogle tek tako sakriti, a tretmani poput mezoporacije lica, pedikure, manikure, masaža, farbanja kose, feniranja, uvijanja… bili su idealan poklon majkama radnica salona Aysun.

“Mame su uživale u svakom trenutku našeg druženja, oduševljene su i našim tretmanima koji su bili mali znak pažnje i poklon, a moram priznati kako su svojim dolaskom uljepšale večer i nama” – poručila je ispred salona Aysun Neše Karadža.

Kako je to bilo na ovom nesvakidašnjem događaju, a kojim je salon Aysun pokazao koliko poštuje svoje uposlene kao i njihove porodice, pogledajte u fotogaleriji?!

[flagallery gid=517]

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE