Mamu napali da je neodgovorna jer je 3-godišnju kćerkicu ostavila u parku i otišla na WC

Screenshot 5 28
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
Preuzimanje tekstova dozvoljeno uz obavezno navođenje i linkanje izvora “072info”.

Jedna mama iz Velike Britanije našla se na meti kritika nakon što je ostavila trogodišnju kćer samu u parku kako bi obavila nuždu u obližnjem toaletu. Na roditeljskom forumu Mumsnet opisala je situaciju u kojoj se našla.

“Čim smo došle u park, obje smo morale na WC. Ona je svoje obavila, rekla sam joj da me čeka, ali ona je otrčala na igralište. Odbila me je čekati. Bila je bez mene dvije minute”, napisala je majka, koju je zanimalo što bi drugi napravili u toj situaciji, odnosno smatraju li da je pogriješila.

“Samo trenutak je dovoljan da dijete padne, ozlijedi se, da ga neko otme ili da pobjegne. Ne biste je trebali ostavljati samu ni sekunde. Mora naučiti da ne može otići ako ste joj rekli da vas čeka”, napisala je jedna osoba zapanjena njezinom odlukom.

“Nemojte to nikada raditi. Nikad ne znate tko vreba na dijete”, upozorila je druga.

Bilo je i onih koji su je zbog poteza prozvali glupom.

“Ne može trogodišnje dijete donositi odluke. Očito je da ovdje nedostaje roditeljskog nadzora”, “Ona je dijete od tri godine, a ti si roditelj. Jako nepromišljeno”, “Nema šanse da dijete ostavim bez nadzora u parku, previše je mogućnosti za katastrofu”, “Ako je pobjegla iz WC-a, trebala si pojuriti za njom i vratiti je. Ko je ovdje roditelj?” nanizali su se komentari.