Manekenka Enisa Bukvić o životu u Emiratima: U Dubaiju živimo mirnije

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Influenserica i manekenka Enisa Bukvić nedavno je odradila zanimljiv set fotografija te tako još jednom podgrijala maštu te podsjetila ih na zlatno doba kada je harala svjetskim modnim pistama.

Naša ljepotica je zahvalna što živi u Dubaiju gdje je svila gnijezdo sa svojim partnerom, njemačkim glumcem i komičarom Sajmonom Desuom (Simon).

– Kuća je dovoljno velika za svih šest psića koje imamo. Imali smo dva francuska buldoga ali je Čarli (Charlie) zatrudnila i sad imamo još njene četiri bebe, puna kuća cuka. Ali nam je fino, u kući imam home office, radim od kuće, a također uvijek sam isto s bebama. Na vikendima volimo ići na more, ovdje ima dosta lijepih klubova na plaži i rizorta gdje možeš preko dana da provedeš vrijeme – kaže Enisa.

Zgodna Sarajka nam otkriva zašto je mnogo poznatih influenserica promijenilo njemačku adresu onom u Dubaiju.

– Dubai je postao veoma „trendy“. Ovdje ima puno prilika, lijepo je vrijeme, imate svašta da radite, i imate lijepo more – govori ljepotica.

Bukvić ističe da je puno teže u Njemačkoj funkcionirala s dečkom poznatom ličnošću nego što je to danas u Emiratima.

– To nije sad neki veliki problem. Ponekad bude previše ljudi i osjećaš se kao da te neko stalno gleda ili slika sa strane – dodaje Enisa.

Avaz