Portal 072info

Marihuana u tegli nutele, hašiš u donjem vešu

0B460B96 2E07 4793 87E5 E152787D7294
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Pojedini putnici na različite načine pokušavaju da prenesu preko granice različite narkotike, a srpski carinici su proteklog vikenda marihuanu pronašli u tegli nutele.

Uprava carina Srbije je objavila da su zamotuljci marihuane pronađeni 27. juna na prelazu Gradina, na izlazu iz zemlje, kada je kontrolisan “mercedes” njemačkih registarskih oznaka kojim su ka svojoj zemlji putovala dvojica turskih državljana.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

Bez obzira što su i 40-godišnji vozač i njegov saputnik tvrdili da nemaju ništa za prijavljivanje carinici su u saradnji sa policijom odlučili da detaljno pregledaju prtljag.

U torbi sa hranom koja se nalazila među ostalim torbama i koferima u prtljažniku bile su i četiri  tegle “nutele”. Carinik je prilikom pregleda uočio da na jednoj od njih ispod poklopca nedostaje aluminijumska folija, odnosno, da je tegla otvarana, iako je djelovalo da je do vrha puna. Iz poslastice su izvađene dvije kesice u kojima je bilo nešto više od 50 grama marihuane.

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

Istog dana je, takođe na izlaznoj strani, prilikom detaljnog pregleda automobila BMW kojim je putovalo troje Holanđana, turskog i grčkog porijekla, kod 35-godišnjeg suvozača u donjem vešu pronađen grumen hašiša i dve narandžaste tablete sa logotipom “Tesla”, za koje se pretpostavlja da je riječ o ekstaziju.

Narednog dana poslije ponoći je za detaljan pregled na ulaznoj strani Gradine izdvojen BMW engleskih registarskih oznaka kojim su putovala trojica Britanaca turskog porijekla. Ovoga puta je kesica marihuane pronađena u naslonu za ruke na zadnjem sjedištu automobila.              

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
POLITIČKI MARKETING
072 Mirza Husetic 1

Podijelite članak
  • 4
    Shares
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

Dodirivao dijete i stavljao mu PRST NA USTA: Otac monstrum GODINU DANA zlostavljao sina, PRADJEDA OTKRIO UŽAS

072info.com

Supružnici zatečeni u Mercedesu sa skoro tri kilograma marihuane

072info.com

Pucnjava na rođendanu: Čovjek dobio metak, traga se za krivcem

072info.com
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6