Marija Šerifović o roditeljstvu: Kod mene će se to vrlo planirano desiti

marija

Srbijanska pjevačica Marija Šerifović bila je gost emisije “Sceniranje”, gdje je govorila o želji za potomstvom, te priznala da će se to “desiti veoma planirano”, ali i da već ima spremno ime za dijete.

Šerifović je gostovanje u emisiji započela razgovorom o projektu “Druga strana ploče” i nizu koncerata koje je održala, a u jednom dijelu uključila se i njena koleginica i prijateljica Jovana Nikolić Mišković

Jovana je tom prilikom ostavila svojevrsnu poruku Mariji, te je kazala kako joj je “sve što je imala za reći već učinila”, ali da ima nekoliko želja koje ona može uzeti u razmatranje.

 – Svi znamo koliko si uspješna i svi znamo koliko si koncerata prodala i da ćeš svaki naredni da rasprodaš. Ono što bih voljela u bliskoj budućnosti da čujem više od prodaje koncerata jeste mijenjanje pelena – poručila joj je Nikolić.

Šerifović se nasmijala nakon ove poruke, te otkrila da su ona i pjevačica jako dobre prijateljice i da su “svašta prošle zajedno”, a poručila je da je preporuke uzela u razmatranje.

Pjevačica je želje za potomstvom izrazila ranije, te istakla da nije promijenila mišljenje i da se raduje tome.

 – Generalno sve što ima veze sa djetetom je ozbiljna stvar i s time nema šale. Kod mene će se to vrlo planirano desiti, kada budem potpuno spremna da suštinu svog života podredim nekom Šerifoviću junioru – kazala je.

Dodala je i da na umu ima i određeno ime, ali ga nije htjela otkriti.

Avaz

Prethodni članakDer Standard: Zaštitu BiH treba preuzeti NATO
Sljedeći članakU Šangaju napeta situacija zbog koronavirusa: Pozitivni protiv negativnih