Marija Šerifović za pet dana skinula tri kilograma

marija serifovic lokne1 750x429 1

Marija Šerifović otkrila je da je smršavila tri kilograma za samo pet dana. Ona je u martu imala četiri koncerta u Beogradu, pa je bila pod velikim stresom i tako je uspjela da se steše.

– Stala sam na vagu pred prvi koncert, a zatim sam se opet mjerila poslije pet dana. Vidjela sam da imam tri kilograma manje. Bila sam u šoku, nikad ranije nisam tako brzo smršavila – kaže Marija.

Smatra da je stres bio presudan faktor za gubitak kilograma:

– Bila sam izložena neviđenom stresu! Ništa nisam mogla da jedem, preskakala sam većinu obroka. Za doručak sam jela samo jaja ili jogurt sa tostom. Preko dana sam bila na probama, pa nisam ni stizala da ručam. Tek uvečer bih pojela losos, brancin ili biftek… I tako pet dana.

Marija se zbog nove figure našla u novom problemu – sva garderoba joj je preko noći postala velika.

– Kada sam otišla da probam odjelo za posljednji koncert u Beogradu, bilo mi je ogromno! Šnajderka je ponovo izmjerila sve moje obline i ispostavilo se da su mi obim stomaka, struka i nogu manji za četiri i pet centimetara, što je fantastično. Uvijek sam sretna kada smršavim – govori pjevačica, koja je već dvije godine na posebnom režimu ishrane pomoću kog održava liniju.

Iz ishrane je morala da izbaci slatkiše i tjesteninu, ali ponekad ne može da izdrži bez grickalica.

– Stalno sam gladna! Ma, gladne su mi i duša i oči! Dešava mi se da usred noći ogladnim, pa otvaram frižider samo da nađem nešto interesantno, šta god da ima… Nekad se i uzdržim, ali ne uvijek – rekka Šerifović za “Informer”.

Prethodni članakStravična tuča u BiH, ima povrijeđenih
Sljedeći članakInspekcija upozorava: Na snagu stupa zabrana rada nedjeljom, kazne su do 10.000 KM