Marina se ljubila sa 14 momaka i sve ih zarazila

zabava zurka
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

U Pečersku, predgrađu Kijeva, 26. decembra organizovana je prednovogodišnja žurka sa oko 90 mladih. Na njoj je 22-godišnja Marina Vorenko uspjela da zarazi čak 14 momaka tako što se samo ljubila i “mazila” sa svakim od njih.

Portali iz Kijeva pišu da se na žurci nisu primjenjivale nikakve mjere zaštite, te da je alkohola bilo toliko da je polovina gostiju na kraju završila u obližnjim bolnicama na trežnjenju, piše 112.ua.

Što se Marine tiče, naglašava se da ona nije bila pijana. Štaviše, ispostavilo se da je na žurku došla znajući da je zaražena!

“Djevojka je pred žurku dobila rezultate testiranja i znala je da je pozitivna. Svjesno je došla na žurku i čini se da je s namjerom gledala da zarazi što više momaka. Zato je flertovala sa što više njih i ljubila se s njima. Svi koje je ljubila su se zarazili. Jedan od momaka ima jake simptome i primljen je u bolnicu”, piše portal.

Marina je, kako se dalje otkrilo, prije 4 mjeseca izgubila rođaka koji je preminuo od koronavirusa i za koga je bila vezana.

Kako je djevojka privedena na razgovor, prema nezvaničnim informacijama, ustanovljeno je da je svjesno zarazila što više ljudi iz neke vrste osvete za tragediju koja joj se privatno dogodila, prenosi “Mondo“.