Masaža lica uvijek dobro dođe

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Masaže za lice su izuzetno djelotvorne jer poboljšavaju tonus kože i odgađaju pojavu bora. Masaža lica jedan je od najboljih i najdjelotvornijih rješenja protiv bora na licu i za vašu kožu. Iako vlada mit da bi podizanje i spuštanje kože moglo da je istegli ili izazove pojavu fleka, odmah treba da znate da je to neistina. Koža je elastična i masaža lica može da osvježi tonus kože, uspori starenje i odgodi pojavu novih ili prvih bora.

U potrazi za najboljim masažama za podizanje lica koje možete kod kuće da praktikujete svaki dan, pronađite za sebe odgovarajuću masažu gledajući profesionalne dermatologe i eksperte kože koji smatraju da svakodnevno (ručno) masiranje lica može da pomogne u borbi sa opuštenim obrazima i borama. Imajte na umu da svako masiranje, štipkanje lica morate da radite pažljivo. Potrebno je kožu podizati prstima i dlanovima, nikako je spuštati nadolje. Također, podizanje lica možete raditi tri puta sedmično, naprimjer. Kozmetičari savjetuju da to bude neko biljno ulje, kokosovo, ali dodaju da će i krema od shea putera poslužiti.

OSLOBOĐENJE

GODISNJICA
MARKETING