Mbape otkrio: Napuštam PSG, zbog njih sam se osjećao kao lopov

m
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Kilijan Mbape (Kylian Mbappe) je ljetos bio jedna od top tema prijelaznog roka. Spominjalo se da će Francuz doći u Real, ali je na kraju ostao u PSG-u, barem do kraja tekuće sezone do kada mu traje važeći ugovor, a novi odbija potpisati.

On je dao intervju za “Radio Monte Carlo” u kojem se dotakao svog statusa u ekipi nakon burnog ljeta kada je malo nedostajalo da potpiše za kraljevski klub. 

– Tražio sam da odem iz kluba ovog ljeta jer u tom trenutku nisam htio produžiti ugovor, a smatrao sam da klub može dobro zaraditi i dovesti kvalitetnu zamjenu. Ne sviđa mi se što su rekli da sam tražio odlazak krajem avgusta, napravili su da se osjećam kao lopov – požalio se Mbape, te dodao:

– PSG je klub koji mi je puno toga dao. Uvijek sam bio sretan, svaka od četiri godine u klubu je bila sretna. Odlazak sam najavio dovoljno rano da se klub ima vremena pripremiti. Ljudi govore da sam odbio šest ili sedam ponuda za produženje, to nije istina, čim sam rekao da želim otići sve je bilo jasno. Bio sam pošten i to rekao dovoljno rano – poručio je Mbape.