Portal 072info

Milan Bandić gost ovonedjeljnog Teleringa u programu OBN TV

Kako se priprema za izbore Milan Bandić, šta kaže o političkim protivnicima te koja rješenja nudi za izlazak Hrvatske  iz krize, možete saznati ove nedjelje. 01.11.2015. od 14:15 na OBN TV.

U susret parlamentarnim izborima u Hrvatskoj, u nedjelju 01.11.2015.u Teleringu Mato Đaković će razgovarati sa Milanom Bandićem, zagrebačkim gradonačelnikom i predsjednikom stranke Bandić Milan 365. Bandić sa svojom strankom Bandić Milan 365 – Strankom Rada i Solidarnosti, izlazi na parlamentarne izbore s koalicijskom listom od 12 stranaka.

Milan će objasniti zašto je optimističan i ubijeđen da se bez njega neće formirati sljedeća vlada RH? Vidi li sebe kao budućeg premijera? Kako bi on riješavao izgbjegličku krizu? Oodnosima sa susjedima? Uskoku…

Na pitanje Mate Đakovića ko mu je bliži, politički, ideološki …Zoran Milanović ili Tomislav Karamarko i od čega nećete nikako odustati, u bilo kojoj kombinaciji? Bandić je rekao da su mu građani cilj a da nikada neće odustati od rada, struke, kompetencije i zajedništva.Milan Bandić je rođen u selu Donji Mamići, u blizini Gruda u Bosni i Hercegovini. U mladosti se odselio u Zagreb, gdje je diplomirao na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu.

U ovonedjeljnom Teleringu možete čuti i koja je skrivena pozadina događaja o kojima se najviše posljednjih dana priča, a najmanje zna. Mato Đaković pokušati će od svoga gosta saznati  gdje prestaje politička propaganda i lažna obećanja, a počinje stvarnost.

Ne propustite pogledati novo izdanje Teleringa u nedjelju 01.11.2015. od 14:15h samo na OBN TV.

Podijelite članak