Milica Pavlović zbog Novaka ima čudne snove: “Pobjegao je od mene”

m 10
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Više od dvije nedelje Novak Đoković je glavna tema svih svjetskih medija, te ni ne čudi što su neki počeli i da ga sanjaju. Jedna od njih je i pjevačica Milica Pavlović.

Koliko ju je zavrzlama oko Novaka Đokovića dirnula, objasnila je i u svom novom snimku, koji je podjelila sa pratiocima na Instagramu.

Naime, Milica je ispričala da je zbog svega što se dogodilo, sanjala Novaka Đokovića.

– Ljudi, da li vjerujete da sam zbog cijele ove situacije sa Novakom, sinoć hladno sanjala da sam prošla pored njega, da sam mu tražila autogram, i da čovjek nije htio da mi da autogram. Pobjegao je od mene. Što sam to sanjala – upitala se pjevačica.
Inače, nakon što je sud odbio njegovu žalbu na drugo ukidanje vize od strane imigracionog ministra Aleksa Hoka, Novak je deportovan, a tada mu je među mnogim javnim ličnostima podršku pružila i Milica Pavlović.

Ona se oglasila na svom Instagram profilu gdje je napisala:

– Sada vjerovatno tajno slave njegove kolege koje igraju na Australijan “zatvorenom” turniru, jer “otvoren” nije sigurno. Ovo vam je jedina šansa da možda pobjedite, zato ste i šutili. Kakva sramota!

GODISNJICA
MARKETING