AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Zabava / Zanimljivosti

Takmičar Tomislav Horvatić večeras je u kvizu “Tko želi biti milijunaš?” otvorio pitanje za 500.000 kuna, ali je odustao u odgovaranju na njega, te kući odnio 250.000 kuna.

Na 14. pitanje koje je glasilo “Kako se zvala supruga hrvatskog kneza Branimira?” bili su ponuđeni odgovori:

Nakon dosta razmišljanja o načinima kako bi eliminirao odgovore, Tomislav je odustao od odgovaranja na pitanje te uzeo prethodno osvojeni iznos, pozamašnu svotu od četvrt miliona kuna, piše Večernji.hr.

Kada je obznanio kraj svoje igre, voditelj Tarik Filipović i znalci u publici su mu čestitali na gostovanju u kvizu u kojem je pokazao veliko znanje, a potom ga je Filipović naveo da kaže odgovor za koji misli da je tačan.

Horvatić je kazao kako bi se odlučio za odgovor pod b) (Marušu), što bi u konačnici bio i tačan odgovor, a nakon te spoznaje je napustio studio te igru prepustio daljnjim natjecateljima.

Podsjetimo, pitanje za 500 hiljada kuna u decembru je otvorio i poznati dubrovački kvizaš Kristo Kristić, ali na njega nije odgovorio te se odlučio na isti potez kao i Tomislav.

Njegovo pitanje je glasilo: “Kojoj je životinji najviše sličio izumrli antrakoterij, “zvijer od ugljena?”

Ponuđeni su bili odgovori konju, psu, svinji ili mački, a tačan odgovor bio je pod c) svinji.

Nakon što je odustao od odgovaranja na pitanja te odlučio uzeti prethodno osvojeni iznos, a Tarik ga je upitao koji bi odgovor dao da je nastavio s igrom, na što je Kristo odgovorio s varijantom pod b) psu.