Miljana Kulić radi kao konobarica: Pere suđe u kafani, našla način da zaradi!

1miljana VY0
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Miljana Kulić objavila je na svom Instagramu da je našla posao u jednoj kafani, te se našalila sa fanovima da se vratila staroj profesiji.

Naime, ona je podijelila snimak na kome pere suđe i tom prilikom otkrila da uživa u tom poslu i istakla da je kao konobarica zarađivala približno kao i u rijalitiju.

“Ljudi, zaposlila sam se kao konobarica. Kao što vidite, perem suđe jer je i to posao konobarice, i ja uživam u tom poslu. Radila sam ga i prije, sa ljubavlju radim jer volim komunikaciju sa ljudima. A i rijaliti me je samo upropastio. Zarađivala sam i prije, identično isto u Zadruzi kao i u Čačku kad sam radila. Imala sam veliki bakšiš, ljudi su me mnogo voljeli. Nema ko nije došao, a da me nije pitao šta ću da popijem. Sama sebi sam pravila bakšiš i vjerovali ili ne, imala sam bakšiš do 7.000”, rekla je Miljana u klipu.

Podsjetimo, Miljana je prije ulaska u rijaliti “Parovi” radila u jednom kafiću, a kasnije se posvetila rijaliti karijeri. Ipak, sada je više puta navela da je rijaliti za nju prošlost. Ona je iz “Zadruge” diskvalifikovana nakon što je bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli razbila glavu štikolom.

.