Portal 072info

Milorad Dodik ponovo zapjevao ispod šatora na Manjači

Pored Cvijanović uz Dodika se veselio i gradonačelnik Banja Luke Igor Radojičić, ali i brojni građani koji su podržali nastup svog predsjednika. Vidno raspoložen. Dodik se ispod šatora fotografisao s posjetiteljima.

Inače, vrh manjeg bh. entiteta danas prisustvuje centralnoj manifestaciji 53. “Kočićevog zbora” na Manjači. RTRS navodi da je Dodik kazao kako su život, djelo i riječ književnog velikana Petra Kočića ostale trajno upisane u kolektivno sjećanje srpskog naroda.

Centralna manifestacija 53. “Kočićevog zbora” počela je danas u Stričićima kod Banja Luke služenjem parastosa Petru Kočiću u Crkvi Uspenija Presvete Bogorodice na Klisini i polaganjem vijenaca na spomenik za 44 poginula borca Vojske RS-a.

Vijence su u položile delegacije Vlade RS-a u kojoj su bili ministar rada i boračko-invalidske zaštite Milenko Savanović, ministar prosvjete i kulture Dane Malešević i ministar finansija Zoran Tegeltija, zatim delegacija Narodne skupštine RS, koju je predvodio potpredsjednik Nenad Stevandić, te gradonačelnik Banja Luke Igor Radojičić.

Klix.ba

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box