Ministar odbrane Srbije Nebojša Stefanović obilazi dio snaga Vojske Srbije koje se nalaze u visokom stepenu pripravnosti

a 13
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Ministar odbrane Srbije Nebojša Stefanović i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović započeli su obilazak u Raškoj dijela snaga Vojske Srbije koje se nalaze u visokom stepenu pripravnosti.

Obilasku je prethodio sastanak sa komandantima dijela jedinica Vojske Srbije, navodi se na stranici Ministarstva odbrane Srbije.

Ovaj obilazak organiziran je nakon održane sjednice Vijeća za nacionalnu sigurnost, kojom je predsjedavao predsjenik Srbije Aleksandar Vučić, ali  i napetosti na sjeveru Kosova na prijelazima Jarinje i Brnjak, zbog čega je ovaj dio Kosova u centru pažnje u regionu posljednjih dana.

ČITAJ JOŠ:  GORAN ĐOKIĆ SA DEVIZAMA RADIO 90-IH, BIO JE KAO VOJNIK: Zlikovci htjeli da ubistvo izgleda kao pljačka da bi PRIKRILI PRAVI MOTIV?!
GODISNJICA
MARKETING