Portal 072info

Mjesec u Ribama, jak trigon Venere i Plutona: Fatalni sudbinski susreti i novi počeci!

U sedmici pred nama glavni aspekti će biti između Sunca i Urana, a očekuje nas i vrlo jak i intenzivan ljubavni susret Venere i Plutona…

Vikend koji se upravo završio mogao je donijeti određene ne tako lagane događaje ili teme koje su započele, ali ostale negdje nedovršene i neispričane. Od toga jeste li odoljeli izazovu, sada ovisi osjećaj koji sa sobom nosite. Neki su se probudili s mišlju da im sve to prethodnih dana nije trebalo, drugi su bili sretni što je svašta moglo biti, ali su izbjegli nezgodu i sada zasluženo uživaju u jutru koje obećava nove pobjede, piše “Profesionalna astrologija“…

Mjesec u Jarcu još uvijek pravi osvrt na događaje, tražeći osamu, tražeći tišinu. Možda je najbolje da se vratite redovnim svakodnevnim obvezama i korisno provedete svaki sat prvog radnog dana, a ako je i bilo nekih stvari koje ste ishitreno učinili ili rekli, sada nije vrijeme za kajanje. Možda je to druga strana i trebala čuti. Iako ste svjesni da ne treba podržavati određene postupke, ne treba se ni vraćati u prošlost i svaki dragocjeni sekund trošiti na nešto što je bilo jer putevi ka jučer nikuda ne vode.

S novim danom i novim znakom kojim će prošetati Mjesec (Mjesec u Vodenjaku) na nebu se stvara nova i potpuno drugačija energija koja će probuditi u vama želju i potrebu za novim izazovima. Sunce će istog dana napraviti trigon s Uranom, pa će sama sredina tjedna biti idealna za neke stvari – promijeniti.

Ovaj aspekt se odnosi često na status, na poziciju, na uspjeh. Iako je Mjesec u Vodenjaku, a atmosfera na nebu idealna za druženje jer je Vodenjak neumoran kada su društvo i prijatelji u pitanju, ipak, sada Sunce vlada (Sunce u Lavu), a ono kaže da ste vi jedinstveni, posebni i želi da svoje kvalitete i sposobnosti iskažete najbolje. Ovih dana se potrudite neke stvari sami organizirati i završiti. Pokažite svoje sposobnosti i kvalitete. Obavite neki važan razgovor, započnite neki posao ili se osmjelite i svoje ideje konačno krenite realizirati.

Šta nam donosi Mjesec u Ribama

U četvrtak se Mjesec polako približava opoziciji sa Suncem i izlasku iz znaka Vodenjaka. U vrijeme punog Mjeseca ljudi su preosjetljivi, poruke se primaju preko snova, a nekad su česte i nesanice.

Odnosi su u to vrijeme jako osjetljivi jer su ovdje razum i osjećajnost na potpuno različitim stranama (Mjesec opozicija Sunce). Ono što se istovremeno s punim Mjesecom događa, jest trigon između Venere i Plutona.

Jak fatalni susret koji će nekom donijeti početak, a nekom sudbinu. Venera u Djevici (ne baš najsretniji znak za ljubav) u trigonu s Plutonom sigurno nosi nešto neočekivano. Netko će sresti novu ljubav na poslu, netko u čekaonici Doma zdravlja (Djevica), a neko će imati sudbinski susret s onim koga već dobro zna (Pluton u Jarcu), ali za koga dugo nije bio spreman. Sada je trenutak za promjene i neočekivane preokrete u ljubavi.

Kada su financije u pitanju, iako je u pitanju jak trigon, ne riskirajte i ne započinjite nikakva investiranja. Nakon opozicije sa Suncem, Mjesec kreće polako u opadanje, pa ovo nije dan kada se ulaže jer je prisutna tendencija gubitka i opadanja.

U petak i subotu kao da ćete biti još pod dojmom događaja koji su prethodili. Mjesec u Ribama voli sanjariti, da se prepusti osjećajima, snovima, emocijama, pa i vi te dane provedite vrlo tiho, baš kako želite i pazite da vam se naruši taj mir.

Neki su dani stvoreni za kišu, u nekima ste raspoloženi za druženje, u nekima ste prazni i bez posebnog raspoloženja, a nekad ste ushićeni, uzbuđeni, puni emocija koje se izmjenjuju iz sata u sat, iako ih ovog puta nećete htjeti podijeliti ni sa kim. Ribe šute, ne pričaju, one plove svojom rijekom uživajući u svom svijetu.

A posljednjeg dana tjedna Mjesec se sprema za nove izazove, ulazi u znak Ovna i budi jaku vatrenu energiju u vama. Možda nedjelja nije idealan dan da se započne sa sportom, ali će atmosfera na nebu tražiti da se aktivirate, pa je najbolje da se prisjetite igara koje ste igrali kao djeca dok računala i video igrica nije bilo. Smijeh, druženje i rekreacija ispunit će ovaj dan.

Podijelite članak