Mladić koji je pretučen u Busovači: Imao sam potres mozga, prijetili su mi 

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Danijel Milić pretučen je u jednom ugostiteljskom objektu u Busovači, prilikom čega je zadobio potres mozga. Ovaj nemili događaj dogodio se 3. jula ove godine.

Kako je za portal „Avaza“ kazao 18-godišnji mladić, sve se vidi na snimku.

– Noć ranije Matej Krišto mene je napao. On me stalno napadao. Nisam htio da reagujem, pa sam otišao iz lokala. Sutra su došli njegov otac i brat. Pio sam kafu. Pitali su me da li ću biti u lokalu za pola sata, na šta sam reko da hoću, misleći da će dovesti Mateja da se pomirimo – kazao je Milić.

ČITAJ JOŠ:  ZENICA: Podivljali kladioničar razbio staklo na pultu pa uhapšen

Dodao je da kada su došli počeli su udarati flašama, šakama i nogama.

Bez reakcije

– Prijetili su mi da će me ubiti kao zeca. Sve se vidi na snimku – kazao je.

Istakao je da se ovaj nemili događaj dogodio u 11 sati ujutro. Naglasio je da se prvi napad dogodio u subotu, 2. jula kada ga je Matej napao.

– Nisam htio reagovati, a sutradan se taj događaj desio. Nikada nismo imali sukobe. Razlog napada ne znam. Provocirao me je. Tu noć je bio sa strikom, Žarkom Kristom. Počeli su me flašama gađati. Sutradan su došli i istukli me. Bilo ih je pet – kazao je.

ČITAJ JOŠ:  SRCE DA VAM PUKNE | Emotivna objava brata poginulog mladića: Izgubio sam polovinu svog srca!

Imaju oružje

Dodao je da je ovaj događaj prijavio policiji. Prema njegovim riječima, policija nije reagirala.

– Imaju oružje koje im nije oduzeto. Imam nalaze, ali niko ne reaguje. Zadobio sam potres mozga. Išao sam doktoru. Danima me je glava boljela. Povraćao sam, bila mi je muka i imao sam vrtoglavicu – rekao je Danijel.

Avaz

GODISNJICA
MARKETING