Portal 072info

MLADOST I ENERGIJA NA JEDNOM MJESTU Ne propustite večeras emisiju “Neki novi klinci” u programu OBN TV

Mirza Selimović će večeras premijerno otpjevati novi pjesmu pod nazivom Selimovića „Ne dolazi u snove“ 

OBN TV će večeras od 20:50 premijerno emitovati novo izdanje showa NEKI NOVI KLINCI. Osim sjajnih interpretacija gledaoci će imati priliku i poslušati novu pjesmu Mirze Selimovića „Ne dolazi u snove“. Pjesma Ne dolazi u snove je drugačija od onog što je Mirza do sada snimao. Novi, stalni član žirija od večeras je Topalko. Voditelji su i dalje dobro uigrani tandem Filip Mitrović i Ana Sević.

A ovo su klinci koji će većeras nastupiti u show Neki novi klinci:

Mia Smiljanić, ima 11 godina i dolazi iz Beograda. Mia ima još jedan talenat, ona svira violinu. Za sebe kaže da je vesela devojčica. Voli zabavnu muziku.

Goran Dimić, ima 10 godina i dolazi iz Žablja. Njegov muzički idol je Šaban Šaulić, Goran za sebe kaže da su mu vrline što je pošten, poslušan i dobar đak. A manom smatra to što se previše igra. U slobodno vreme uči da svira klavijature.

Teodora Novaković, ima 12 godina i dolazi iz Beograda. Ova osećajna, dobra i vredna mlada dama, pored pevanja bavi se i odbojkom. Muzički idoli su joj Marija Šerifović i Jelena Tomašević.

Blagica Dzunzurovska, ima 14 godina i dolazi iz Skoplja. Kada ne peva, ona vredno vežba violinu. Voli folk muziku. 

MIlica Čikarić, ima 14 godina i dolazi iz Jagodine. Milica ima crni pojas iz karatea. Glumi u školskoj sekciji i svira klavir, a najviše od svega voli pevanje. Njen muzički idol je Jelena Tomašević.

Emina Hadžović, ima 14 godina i dolazi iz Goražda. Za sebe kaže da je uporna i druželjubiva. U slobodno vreme igra folklor i voli da crta. Ipak muzika je njena najveća ljubav.

Marija Didić, ima 13 godina i dolazi iz Kragujevca. Volela bi jednog dana da ima karijeru poput njenih idola Marije Šerifović i Jelene Tomašević. Ona je kako kaže, druželjubiva, ali i tvrdoglava.

Đorđe Jovanović, ima 11 godina i dolazi iz Niša. Jedno vreme je trenirao fudbal, ali je ljubav prema muzici ipak pobedila. Uzor mu je Šaban Šaulić.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box