Mladoženja nakon 12 dana saznao da se oženio muškarcem

Mladoženja nakon 12 dana saznao da se oženio muškarcem

Mladoženja je došao do šokantnog otkrića 12 dana nakon vjenčanja, saznavši da je njegova nova mlada zapravo muškarac za koga policija tvrdi da ga vara.

Indonežanin, poznat samo kao “AK”, izlazio je sa svojom partnerkom Adindom Kanzom godinu dana nakon što se upoznao sa njom na internetu.

Par je odlučio da se vjenča na intimnoj ceremoniju u AK-ovoj kući na Zapadnoj Javi nakon što mu je Kanza rekla da ona nema članove porodice koji su živi, piše news.com.au.

Mladenci su se brzo počeli da žive zajedno, ali nije trebalo dugo da mladoženja postane sumnjičav prema svojoj novoj ženi.

On nije znao da je njegova nevjesta navodno bila usred zlokobnog plana da ukrade imovinu njegove porodice pretvarajući se da je žena.

Vjerovali ili ne, njegova nova žena je zapravo bila muškarac koji se više od godinu dana pretvarao da je žena kako bi izvršio zločin, navodi policija.

Taj Indonežanin nije imao pojma da je njegova žena muškarac sve do poslije vjenčanja.

Kanza je navodno izbjegavala intimnost tokom njihove bračne noći rekavši mu da se ne osjeća dobro i da ima menstruaciju, navodi “South China Morning Post”.

Ovo se nastavilo skoro dvije nedjelje prije nego što je saznao šokantnu istinu: njegova nova žena je  muškarac koji se pretvarao  radi finansijske dobiti.

AK apsolutno “nije imao pojma” da je to slučaj, jer je Kanza uvijek nosila tradicionalni muslimanski nikab koji joj je pokrivao lice tokom njihovih sastanaka, dok je njeno tijelo takođe bilo pokriveno.

Čovjek je to jednostavno vidio kao znak njene privrženosti svojoj vjeri, a ne kao nešto zlokobno.

Još bizarnije, AK je objasnio da je njegova nova supruga “odbila” da razgovara sa njegovom porodicom i da je nastavila da nosi nikab čak i kod kuće kada su bili samo njih dvoje.

Mladoženja je odlučio da istraži i uspio je da pronađe bivšu adresu svoje nove nevjeste 12 dana nakon vjenčanja.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica