Portal 072info

MOBI TREND: Najpovoljniji i najbolji telefoni u BiH, kupovina i na 24 rate!

U prodavnici mobitela “MOBI TREND” možete nabaviti najnovije modele mobitela, kao i dodatne opreme renomiranih proizvođača po izuzetno povoljnim cijenama.

Nude i usluge popravke, brzog i kvalitetnog otklanjanja kvarova na svim vrstama mobitela, ali i garanciju na nove mobitele i to 12 mjeseci uz odgovarajući račun.

Na ponudi su uvijek najpovoljnije cijene mobitela u BiH, a svojim vjernim kupcima svakodnevno nude i akcijske ponude koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim! 

Posjetite ih u Zenici, Žepču, Zavidovićima, Kaknju i Sarajevu i uvjerite se da imaju najbolju ponudu mobitela po najpovoljnijim cijenama u državi. 

U “MOBI TRENDu” vas očekuje posebna pogodnost prilikom kupovine mobitela, odnosno plaćanje do 24 rate bez kamate. Sve što je potrebno za kupovinu na rate su zadnji ček od penzije ili platne liste, lična karta i CIPS uvjerenje. 

Osim toga, nude i mogućnost zamjene vašeg starog pametnog ljubimca za novi! 

Sa MOBI TRENDom kupovina mobitela postaje zadovoljstvo, kontaktirajte već sada vama najbliži MOBI TREND i kupite mobitel za sebe ili pak obradujte vama dragu osobu, a sve to možete platiti i na rate, bez kamate, provizije i komplikacija! 

  • Poslovnica Zenica, ulica Masarykova 43, 061 919 99
  • Poslovnica Žepče, Prva bb, 061 747 287
  • Poslovnica Kakanj, Alije Izetbegovića (Real centar), 062 955 933
  • Podružnica Sarajevo, Ilidža – Aleja br. 1, 061 474 202

Posjetite i web stranicu www.mobitrend.ba te budite uvijek u toku sa akcijskim ponudama! Prisutni su i na Facebooku i Instagramu! 

Podijelite članak
  • 80
    Shares