Screenshot 2 20
AUTOR: H.D.
DATUM: sij 5, 2022 @ 20:10
KATEGORIJA: Lifestyle / Zabava

Istraživanje koje je sproveo brend Victoria’s Secret pokazalo je da čak 80 posto žena ne zna da izabere odgovarajući grudnjak. Nije ni čudo s obzirom na mnoštvo boja, veličina, stilova i ko zna čega sve još.

Olivia Hogan, stručnjakinja za izbor prave veličine grudnjaka, otkriva kako žene koje imaju veće grudi ne bi smjele predugo nositi sportske modele, prenosi net.hr.

Preuski sportski grudnjaci mogu oštetiti plućnu maramicu i uzrokovati probleme s disanjem, dok nepravilna potpora može uzrokovati bol u vratu, ramenima i leđima, kao i oštećenje nerava. Vaš grudnjak podržava 80 posto težine grudi. U idealnom slučaju trebalo bi da prianja baš uz tijelo tako da kada se povuče, razmak ne bude veći od 2,5 centimetra. Žene s manjim grudima trebalo bi da izbjegavaju duboke grudnjake i bolje im pristaju grudnjaci bez žica, otkriva Hogan.

Jedna od najčešćih grešaka koje možete da napravite je da kupite sve grudnjake u jednoj veličini. Nisu svi modeli jednako izrađeni, pa ako nisi svaki isprobala prije kupovine, moguće je da si neki pogrešno izabrala.

Tekst se nastavlja nakon reklame

Kada zakopčaš grudnjak, a on ne stoji čvrsto oko tvog tijela, onda ti je taj grudnjak prevelik. Prevelik grudnjak znači nestabilnost, a može prouzrokovati i bolove u leđima. 

LIDER