Portal 072info

MOLIM TE, JEDI, NE MOGU DA ŽIVIM BEZ TEBE! Očajni Bred Pit pokušava da spasi život Anđelini!

Priča se da Anđelina po nekoliko dana ne pojede ništa, a Bred ju je preklinjao da seliječi, pa čak i prijetio razvodom, ali uzalud.

Vijest da je Anđelina Džoli drastično smršala i da ima samo 36 kilograma, uzdrmala jesvijet, a kako navode američki tabloidi, njen suprug Bred Pit je uplašen da bi ona mogla čak i da umre od anoreksije, i sve čini da bi joj pomogao.

Sve ove navode bi trebalo primiti sa rezervom, jer to su uvijek nezvanične informacije iz “dobro obaveštenih izvora”, ali činjenica je da je Anđelina zaista nevjerovatno mršava, i po mišljenju ljekara, zdravlje bi zaista moglo da joj bude ozbilljno ugroženo.  Prema priči Bredovih prijatelja, situacija u porodici Džoli-Pit je napeta već duže vrijeme, i glumac je u sve većem očaju jer ne zna kako da Anđelinu natera da promjeni navike i konačno počne da jede. Glasine kažu da glumica i po nekoliko dana ne pojede ništa! 

Nekoliko “gosip” portala je objavilo informaciju da je Bred pokušao sve što je mogao – preklinjao je Džolijevu da zbog njega i njihove djece, počne da jede, govorio joj da ne može da zamisli život bez nje… Međutim, kada ovakvi pokušaji nisu imali efekta, Pit je promenio taktiku, pa je čak i glumici blizak magazin “People” objavio da joj je Bred zapretio razvodom ukoliko hitno ne počne da se liječi od anoreksije. 

Ipak, ništa se nije promenilo i Anđelina je sve mršavija… Ako je vjerovati pojedinim glasinama, anoreksija se kod Anđeline pojavila kao reakcija na stalni stres, depresiju i osjećanje “emocionalnog preopterećenja”. Iako čuvena glumica tvrdi da ne boluje od anoreksije, članovi njene familije su veoma zabrinuti za nju i boje se da se ona nalazi pred totalnim psihičkim i fizičkim slomom…

cafe.ba

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box