Portal 072info

Monstrum iz okoline Dubrovnika unakazio suprugu: Nožem joj odsjekao nos i brutalno pretukao

Policija ga sumnjiči da je u noći s utorka na srijedu u porodičnoj kući u mjestu Grbavac najprije verbalno, a zatim i fizički napao suprugu koju je teško ozlijedio, nakon čega je pobjegao

Dubrovačka policija privela je 41-godišnjaka iz Župe dubrovačke kojeg se tereti da je brutalno istukao 35-godišnju suprugu s kojom ima troje djece.

Policija ga sumnjiči da je u noći s utorka na srijedu u porodičnoj kući u mjestu Grbavac najprije verbalno, a zatim i fizički napao suprugu koju je teško ozlijedio, nakon čega je pobjegao.

Policija ga je oko 15 sati pronašla na predjelu Gruža, te je priveden. Uz kaznenu prijavu predan je pritvorskom nadzorniku.

Kako doznaje Dubrovački dnevnik, 41-godišnjak je policiji otprije poznat upravo kao porodični nasilnik. U više su navrata morali intervenisati kada je tukao suprugu. Navodno je 35-godišnjakinja neko vrijeme bila smještena i u sigurnoj kući u Zagrebu, ali suprugu se na kraju ipak vratila.

Nesretnoj ženi pomoć je pružena u dubrovačkoj bolnici, nakon što je čitavu noć ležala u lokvi krvi, a u četvrtak je prebačena na liječenje u Split. I dalje je u teškom stanju, ali nije u životnoj opasnosti.

Šef hirurgije Opće bolnice Dubrovnik Velimir Lupret novinarima je kazao da je nasilnik svoju suprugu vjerovatno izudarao nogama ili nekim drugim predmetima, a zatim ju je rezao i nožem, kojim joj je otkinuo nos, prenosi portal Dubrovniknet.

“Pacijentica je primljena u bolnicu s brojnim ozljedama kostiju lica. Čeljust joj je slomljena, kao i jagodična kost i središnja kost na licu gdje se nalazi usna šupljina. Imala je porezotine na vratu, ozlijeđen joj je dušnik, a zadobila je i ozljedu pluća uz brojne površinske posjekotine i rane”, izjavio je dr. Lupret.

Objasnio je da je 35-godišnjakinji odmah po dolasku u bolnicu, u koju je stigla u teškom stanju i s velikim gubitkom krvi, otvoren dišni put, te su joj zbrinute rane. Kada je stabilizirana, prebačena je u KBC Split gdje će joj operacijama sanirati ozljede lica.

Depo.ba

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box