Portal 072info

Možda vam to ne govori, ali ovo su očiti znaci da vas voli

Drage dame, vjerojatno ste primijetile da pojedini muškarci imaju problema s iskazivanjem osjećaja, ali to što teško izgovaraju “volim te” nikako ne znači da te riječi za njih nemaju vrijednost. Možda imate sreće pa vaš muškarac smatra da postupci vrijede više od tisuću riječi.

Znate li prepoznati na koje vam sve načine pokazuje ljubav ili ste stalno nesretni jer želite da vam to govori? Otkrivamo vam moguće načine kojima on može pokazati da ste mu najdraža na svijetu, iako to ne govori često.

GLEDA VAS U OČI

Većina ljudi odvrati pogled ako mu objekt nije interesantan, pa ako vas zanima jeste li nekom interesantni, obratite na to pažnju. Ako vas partner gleda u oči tijekom razgovora ili bez nekog povoda, to bi mogao biti jedan od prvih pokazatelja ljubavi…

POMAŽE VAM I KADA NEMA VREMENA

Mora odraditi velike pripreme za posao, ali je ipak odlučio svoje vrijeme posvetiti promjeni gume na vašem automobilu kako vi sutra ne biste morali autobusom na posao.

U NJEGOVOM DRUŠTVU SE OSJEĆATE KAO LJEPOTICA

Možda vam to ne govori, ali je vama dovoljno da ste pored njega kako bi se osjećali posebno.

PAMTI STVARI KOJE SU VAM VAŽNE

Ne zaboravlja sitnice koje vama puno znače, a sve zato jer smatra kako su vama važne stvari, važne i njemu.

TRAŽI VAŠE MIŠLJENJE

Kada nešto planira, uvijek pita vas što mislite jer mu je vaše mišljenje najvažnije.

Foto: Shutterstock

POKRIVA VAS DEKOM

Vaš muškarac vas voli zamotati dekicom kada vam je hladno. Ovo je mali znak pažnje koji pokazuje kako je sve što želi to da ste vi dobro i na sigurnom.

UMJESTO “JA” GOVORI “MI”

Čak i ako je on financirao izgradnju kuće, uvijek govori mi smo to učinili zato što vjeruje da ste bitan dio njegovog života. On ne vidi samo sebe u svemu, on vidi i vas.

PRVI SVE SAZNAJETE

Što god da mu se dogodi, vi ste prva osoba kojoj će to javiti. Ako vas zove prvu, najviše vas i voli.

VAŠA SREĆA JE I NJEGOVA SREĆA

Ako vas voli, vaše će raspoloženje i emocije utjecati i na njega. Ne može biti sretan ako ste vi tužni jer osjeća vašu bol.

KAŽE “ŽAO MI JE”

Ako vas voli, priznati će svoje greške. Možda samo zato jer mu je žao što vas je povrijedio. A to je velika stvar.

PRISTOJAN JE PREMA VAŠIM PRIJATELJIMA I OBITELJI

Možda mu nisu presimpatični, ali ako voli vas, dat će sve od sebe da bude uvijek pristojan prema vašoj obitelji i prijateljima.

VAŠE MANE SU ZA NJEGA NEODOLJIVE

To što zaspete svaki put za vrijeme napetog filma, previše pričate ili ste nervozni ujutro, njemu predstavlja čistu čaroliju. Za njega je sve to dio vaše predivne osobnosti. Imate njegovu ljubav.

DRUGE ŽENE NE POSTOJE

Zaljubljen muškarac, sigurno neće “sliniti” za svakom damom koja se nađe u njegovoj blizini. Svatko od nas voli vidjeti lijepo lice (ili tijelo), ali ako žene više ne primjećuje kao potencijalni seksualni objekt koji ima potrebu osvojiti, tada ste sigurno zadobili njegovo srce.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box