Portal 072info

MOŽETE LI PREBROJATI KOLIKO PUTA JE BB ZORICA URLALA DA ŽELI VAN: Niko nema toliko prstiju

U sinoćnjoj emisiji Velikog Brata na OBN TV  opet je glavna tema bila Zorica. Htjeli neki ili ne, izbjeći je Zoricu nemoguće! Bilo da je riječ o dnevnom ili  sedmičnom  zadatku, podjeli budžeta, kuhanju, svađi… Zorica je uvijek tu. 

Ovog puta iz takta ju je po tko zna koji put izbacila Mirjana. Dok su ostali stanari već odavno shvatili da je Mirjanina misija iživcirati Zoricu dok ne počne urlati, čini se da jedino Zorica ne shvaća što je naumila ova 22-godišnja djevojka iz Bosne i Hercegovine.

Tako je 48-godišnja srpska pjevačica (opet) poludjela već od same činjenice što je Mirjana izustila njezino ime. Nakon urlikanja da će Veliki Brat jednom završiti, a da je Mirjana dirnula u trofaznu struju, Zorica je uletjela u ispovjedaonicu gdje je već bila Barbara. Uznemireno je Velikom Bratu pričala da dalje ne ide i da će iz kuće izaći ili ona ili Mirjana.

Naravno, ovo nije prvi put da Zorica drami kako želi van. Još na samom početku je pričala kako joj nedostaje porodica te da želi van, a kasnije su krenuli ozbiljniji problemi.

Najprije nije mogla smisliti Gorana, nazivala ga je pogrdno te sama priznala da mu je izgovorila gnjusne riječi te je htjela izaći iz kuće. Kada joj je Veliki Brat smjestio sedmični zadatak u kojem je Luća, njezin omraženi neprijatelj bio u timu, također je vikala da želi van. A kada joj je Veliki Brat sedmicom za sedmicom dodjeljivao Luću u tim, nastao je totalni haos. Plakala je, tresla se, vikala da ona to ne može i da toliki profesionalac ipak nije.

Htjela je Zorica izaći i kad je Stefani odlučila napustiti kuću jer je tvrdila da više ništa neće imati smisla ako Splićanka ode.

No kako bilo, Zorica je i dalje tu i svaki dan se pobrine za novu dozu svađe u kući.

Podsjećamo u petak Velikog Brata je napustio Branislav Krstić-Brandža a u kuću su se uselili novi stanari Jozefina iz  Zagreba i Đorđe Đenić iz Nove Varoši.

Podijelite članak