Portal 072info

MUP ZDK: Javni red i mir narušen 11 puta, 3 lica lake tjelesne povrede!

JAVNI RED I MIR

Na području Zeničko-dobojskog kantona javni red i mir je narušen u 11 slučajeva, kojom prilikom su tri lica zadobila lake tjelesne povrede. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

KRIMINALITET

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Evidentirano je sedam krivičnih djela koja su izvršena na području: Policijske uprave I u Zenici (2), Policijske uprave II u Visokom (1), Policijske uprave III u Zavidovićima (3) i Policijske uprave Žepče (1).

 

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Zenica

Dana 16.11.2016. godine, u ulici Branilaca Bosne, od strane M.H. iz Zenice izvršen je fizički napad na K.J., koja je tom prilikom zadobila lake tjelesne povrede. Policijski službenici su poduzeli aktivnosti na dokumentovanju navedenog krivičnog djela.

 

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Breza

Dana 16.11.2016. godine, Policijska stanica Breza je zaprimila pismenu prijavu firme “BM promet” d.o.o. Breza, da je dana 04.11.2016. godine, u ulici 6. april, iz samoposluge u vlasništvu navedene firme, od strane dvije nepoznate ženske osobe izvršena krađa dvije flaše alkoholnog pića. Policijski službenici su poduzeli aktivnosti na dokumentovanju navedenog krivičnog djela.

 

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Zavidovići

U toku noći 15/16.11.2016. godine, u mjestu Vozuća, izvršena je teška krađa u trgovinsku radnju, vlasništvo M.M., iz koje je tom prilikom otuđena određena količina pilećeg mesa. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Zavidovići.

 

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Maglaj

Dana 16.11.2016. godine, Policijskoj stanici Maglaj je prijavljeno da je u proteklih sedam dana, u mjestu Donji Rakovac, na parceli u vlasništvu M.A. iz Modriče, izvršena sječa i odvoz četiri stabla hrasta. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Maglaj.

Žepče

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Dana 16.11.2016. godine, u mjestu Radovlje, izvršena je krađa mobilnog telefona, vlasništvo J.R. iz Žepča. Istražitelji Policijske stanice Žepče su poduzeli aktivnosti na dokumentovanju navedenog krivičnog djela.

BEZBJEDNOST SAOBRAĆAJA
Tešanj

Dana 16.11.2016. godine, na lokalnom putu u mjestu Bukva, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestovali putničko motorno vozilo marke “Audi”, registarskih oznaka O74-O-716, kojim je upravljala L.N. iz Tešnja, i pješak K.S. iz navedenog mjesta. Tom prilikom, K.S. je zadobila teške tjelesne povrede, dok je L.N. zadobila lake tjelesne povrede. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Tešanj.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Na području Zeničko-dobojskog kantona dogodilo se još osam saobraćajnih nezgoda, kojom prilikom je pričinjena materijalna šteta na vozilima, dok povrijeđenih lica nije bilo.

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME