Muškarac i žena nisu htjeli doći na vlastito vjenčanje: Bili smo šokirani

Muškarac i žena nisu htjeli doći na vlastito vjenčanje: Bili smo šokirani

Jeste li ikada čuli da muškarac i žena nisu htjeli doći na vlastito vjenčanje? 

Sada hoćete. Naime, jedna žena opisala je porodični sukob nakon što su njen brat i njegova supruga preskočili vlastito vjenčanje. 

Nisu nikome govorili o svojoj odluci, a svoju porodicu su ostavili šokiranom i posramljenom, prenosi britanski “Mirror“.

Podli plan

Nakon što je opisala događaje, žena je ispričala kako niko osim jednog najbližeg prijatelja para nije znao su za njihov podli plan za zabavu, dok je njegova bijesna porodica saznala tek na događaju.

Dok su se njihov brat i supruga trebali predstaviti svima na svadbenom domjenku prije fotografiranja, njihov je prijatelj najavio uzvanicima da su mladenci umjesto toga otišli na medeni mjesec, zahvalivši svima u ime para na dolasku, prije nego što su hrana i piće bili pripremljeni.

– Fotografa su poslali kući, očito su se moj brat i njegova žena slikali prije ceremonije i to s nekoliko ljudi koji su znali da preskaču svadbenu zabavu, uključujući neke od njihovih prijatelja i mladenkinog oca i njegovu ženu. Ali niko drugi, uključujući bilo koga iz moje porodice, nije znao za to – rekla je mladoženjina žena.

Razlog preskakanja vjenčanja

Ispričala je da su njeni roditelji bili ljuti, a da su brat i supruga otišli na medeni mjesec, ostavivši mobitele kod prijatelja.

Međutim, pravi razlog preskakanja vlastitog vjenčanja ubrzo je postao jasan nakon što se otkrilo da su njihov drugi brat i njegova trudna djevojka planirali “oteti” pažnju mladencima.

– Djevojka mog drugog brata je trudna i oni su htjeli objaviti to i da se žele vjenčati na ovom vjenčanju. Samo su moji roditelji znali. Nisam imala pojma – dodala je ona.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica