Portal 072info

Muškarce uopšte nije teško zavesti

Haris Čubara
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Žene katkada zakompliciraju, ali muškarce zaista nije teško zavesti. Samo se trebate opustiti i pustiti vašu pravu ženstvenu prirodu da preuzme inicijativu. Ona dobro zna kako funkcioniraju muškarci.

Ako ste jedna od onih žena koje misle da je muškarce teško zavesti i još teže zadržati, onda je vrijeme da se upoznate s osnovnim postavkama prema kojima funkcioniraju muško-ženske igre zavođenja. Odbacite sve što ste dosad čule, opustite se i upijte nova znanja.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Uopće ih nije teško ‘začarati’
Mnogim ženama ovo je teško shvatiti i zato se čude kad vide zgodnog muškarca s pomalo neuglednom ženom, ali muškarce je zapravo vrlo jednostavno ‘začarati’. Dovoljno je u igri zavođenja prihvatiti njegovu inicijativu, uputiti mu pokoji značajni pogled te zavodljivi osmijeh i on je osvojen. Dakle, započnite flertati i nemojte štedjeti na osmijesima.

Za njih su svi vaši komplimenti apsolutna istina
Za razliku od žena, muškarac vjeruje u svaki kompliment koji dobije. I ne samo to, o ženi koja mu uputi kompliment muškarac automatski ima bolje mišljenje i simpatičnija mu je. Ako ga želite osvojiti, dajte mu pokoji kompliment, ali nemojte pretjerivati.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Da, morate mu dopustiti da bude vaš zaštitnik
Još od početaka ljudske civilizacije muškarci su na sebe preuzeli ulogu zaštitnika. Tako je i danas pa muškarci i dalje vole udovoljavati ženama. Pružite im priliku za to pa umjesto da same mijenjate tekućinu za staklo u automobilu, dopustite njemu da to napravi. I kad idući put budete nosile prtljagu, prihvatite ponudu za pomoć simpatičnog stranca.

Oni se prave snažni, ali su emotivni kao i žene
Većina muškaraca za sebe misli da teško plaču, ne pogađaju ih stvari lako kao žene i nemaju toliki razvijenu empatiju. No, prava je istina da su i oni iznimno emotivni. Da, oni potiskuju emocije i stvaraju maske koje ih prikazuju kao snagatore koji funkcioniraju isključivo intelektualno, ali zapravo su iznimno emotivni. Pomozite im da te emocije puste van. Bit će im lakše, a i vi ćete ih vidjeti u nježnijem svjetlu.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ravnopravnost spolova uopće im ne smeta, naprotiv!
Postoji možda pokoji muškarac koji još uvijek vjeruje da su baš oni superiornija bića, ali većina muškaraca podržava ravnopravnost i želi pored sebe ravnopravne žene. Drugim riječima, nemaju ništa protiv da radite, zarađujete, organizirate svoja putovanja te da povremeno izlazite bez njega. Dakle, ne morate glumatati da biste im se svidjele…

tportal

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)