Muzički spektakl na Jahorini: Koncerti Prljavog kazališta, Marije Šerifović i Željka Joksimovića

Muzički spektakl na Jahorini: Koncerti Prljavog kazališta, Marije Šerifović i Željka Joksimovića

U Beogradu je održana konferencija za medije kojom je najavljeno svečano otvorenje zimske sezone 22/23 na Jahorini, koje će u potpunosti okarakterisati događaj pod nazivom „Jahorina Ski Opening“, zakazan za period od 1. do 4. decembra 2022. godine! 

Manifestaciju koja na Jahorini garantuje nevjerovatan provod i zabavu najavili su direktor Olimpijskog centra Jahorina, Dejan Ljevnaić, izvođač, Marija Šerifović, frontmen benda „Prljavo kazalište“, Mladen Bodalec, i predsjednik Nadzornog odbora Olimpijskog centra Jahorina, Nedeljko Elek! 

Tom prilikom, za prisutne medije, direktor Olimpijskog centra Jahorina, rekao je: „Kao što je naš današnji moderator naglasio, u pomenutom periodu, na našoj planini, nastupiće neke od najvećih muzičkih zvezda regionalne muzičke scene, čije se ulaznice prodaju velikom brzinom. Zabava započinje u našem, Olimpijskom baru na samom vrhu planine, na 1.879 metara nadmorske visine, nastupom izvođača intrigantnog umetničkog imena Zli Pevač, 1.12, što će ujedno biti i prvi dan nove, sigurni smo, još jedne, istorijske sezone na Jahorini. Drugog dana „Jahorina Ski Opening“-a zabavu “selimo“ u koncertni šator na kaskadni parking na Poljicama, mesto najvećeg, planinskog noćnog provoda naredna tri dana. Uslediće fenomenalni koncerti Prljavog kazališta, 2.12, Marije Šerifović 3.12, i Željka Joksimovića, 4.12, sa kojih će prisutni ponijeti najljepše i jedinstvene uspomene. Ova novost je naprosto oduševila sve naše posetioce, koji velikom brzinom kupuju karte za više od jednog koncerta. Izbor je težak, a kako i ne bi bio, kada im je zagarantovana spektakularna zabava.” 

Direktor Olimpijskog centra Jahorina dodao je: „Ulaznice za pomenute koncerte svi zainteresovani moći će kupiti “online” na portalu kupikartu.ba, prodajnim mestima ovog sistema, kao i hotelima Vučko, Termag i Lavina, na Jahorini, a cene istih iznosiće 20 KM za standardne ulaznice, te 70 KM za VIP ulaznice, do dana samih koncerata, kada će cene standardnih ulaznica iznositi 30 KM, a cene VIP ulaznica 100 KM.” 

Vidimo se na Jahorini!

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE