Portal 072info

Na dan Tošetovog rođenja promocija knjige „Ovo nije kraj“

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

tosee

Na datum rođenja Tošeta Proeskog, 25. januara, održat će se promocija knjige “Ovo nije kraj”, u kojoj su obuhvaćeni svi segmenti života makedonske muzičke legende.

Autor ove knjige je Sonja Aleksoska Nedelkovska, poznata makedonska novinarka, a izdavač je Fondacija Tošeta Proeskog.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

Kako bi se realizovalo izdavanje knjige “Ovo nije kraj”, intervjuisano je više od 80 sagovornika. Uspomene na Tošeta podijelili su i članovi njegove najuže porodice, i to: sestra Dora, zet Slaven Risteski, sestrić Kristijan. Dosta zanimljivih i interesantnih detalje iz djetinjstva podijelili su njegovi drugovi iz Kruševa, rodnog mjesta tragično preminulog pjevača.

Svi oni koji se odluče uzeti ovu knjigu, moći će saznati više o počecima karijere Proeskog, o njegovim prvim nastupima i prvoj otpjevanoj pjesmi. O tome kako je njegov profesionalni muzički put napredovao, uspomene dijele i makedonski autori, tekstopisci i producenti, novinari, kao i poznata imena iz svijeta klasične muzike i sporta. Kako je Toše osvojio Bosnu, Hrvatsku, Srbiju i čitav Balkan, otkrit će nam poznate ličnosti sa tih prostora, koje su uspjele istaći neke bitne detalje vezane za ovu knjigu.

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

Također, svjetski autori će podijeliti iskustvo o saradnji sa Tošetom, prilikom snimanja njegovog albuma za evropsko i strano tržište, “The hardest thing”.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

„Knjiga će se naći u luksuznom pakovanju, a u njoj će biti fotografije iz Tošetovog privatnog albuma. Na tim fotografijama ovjekovječeni su trenuci sa njegovim najbližima, kao i detalji iz djetinjstva, prvi nastupi, koncerti i slično“, kazali su nam iz Fondacije “Toše Proeski”.

POLITIČKI MARKETING
26AD2F42 BF2A 4C5A 8220 19E3E77138F4
Podijelite članak
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6