Portal 072info

Na graničnom prijelazu Doljani čeka se po 40 minuta

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

U većem dijelu BiH ovoga jutra saobraća se po pretežno suhom kolovozu, uz umjeren promet vozila. Na pojedinim dionicama u kotlinama i uz riječne tokove ima slabije magle, koja ne utiče bitnije na odvijanje saobraćaja. Tokom dana očekuje se pojačan promet vozila, kako na putevima u BiH, tako i na graničnim prelazima, saopćeno je iz BIHAMK-a, prenosi agencija Patria.

Na dionicama sa aktuelnim radovima postavljena je privremena saobraćajna signalizacija i saobraća se sporije. Izdvajamo magistralne puteve: Brod na Drini-GP Hum, Šićki Brod-Tuzla-Bijeljina, Doboj-Gračanica i Nevesinje-Mostar,kao i autoput Bosanska Gradiška-Banja Luka (na lokalitetu Kutlešin Gaj).

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Zbog aktiviranih klizišta potpuno je obustavljen saobraćaj na regionalnim putevima R-456 Priboj-Teočak-Sapna(dionica Goduš-Rastošnica) i R-459 Tuzla-Dokanj-Šibošnica (dionica Lovački dom-Šibošnica). 

Na autoputu A-1 (Zenica-Tarčin i Zvirovići-Bijača) saobraća se bez vanrednih ograničenja, po pretežno suhom kolovozu.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Prema informacijama granične policije jutros se na GP Doljani na izlazu iz naše zemlje čeka oko 40 minuta, dok na ostalim graničnim prelazima zadržavanja za sada nisu duža od 15 minuta. Danas od 10:45 do 11:45 sati doći će do obustave saobraćaja na GP Bosanska Gradiška-Stara Gradiška.

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME