Na koji način možete popraviti momka

Na koji način možete popraviti momka

Sta kupiti momku za valentinovo

Bezvezan poklon

Znamo, znamo da nije sve u poklonima. I znamo da se poklonjenom konju ne gleda u zube. No ako svejedno imate osjećaj da se on oko nijednog poklona nimalo ne trudi i ako silno priželjkujete da vam pokloni baš ono što želite, onda mu to i otvoreno recite. Zaboravite na romantiku i filmske scenarije u kojima frajer telepatski pogodi veličinu, boju i model haljine o kojoj ste sanjali. On vas želi usrećiti i vi želite da vas usreći, stoga nema ništa loše u tome da mu malo olakšate. Nije luda ideja da oboje imate svoju listu želja s pozamašnim izborom u koju možete zaviriti kada nemate ideje za poklon. Na taj način, dobit ćete nešto što želite, a širina izbora neće umanjiti faktor iznenađenja.

 

Nedostatak inicijative

Tako biste voljeli da on bude taj koji će isplanirati nešto za vas dvoje – romantičnu večeru, izlet, putovanje, ludi izlazak… No sigurni ste da ćete prije vidjeti udar meteora nego ono što priželjkujete. Istraživanja su pokazala da najčešće kada se partner žali na nedostatak inicijative, razlog je taj što je partner te osobe pokopao njene ideje u startu, nekada davno kada se na to odvažio. Možda vam je predložio odlazak u kino na gledanje nekog akcijskog filma po njegovom izboru, a vi se okrenuli očima jer baš mrzite takve filmove. I on je stekao dojam da vrijeme s njim volite provoditi na način koji vi sami odredite i kontrolirate. Jer ste pomalo control freak. prevrtite malo film unazad, prisjetite se neke njegove ideje koja vam na prvu i nije zvučala baš privlačno i predložite mu to isto. Kada jednom shvati da poštujete njegove ideje, odvažit će se na iniciranje mnogo toga.

 

Manjak interesa za vaše prijateljice

U jednu je ruku to i dobro (znate na koji način mislimo…), no shvaćamo da vam ponekad smeta to što nema nikakve želje ponekad se družiti s njima, niti bio dio vašeg i njihovog života. Za razliku od vas koji se super slažete s njegovim prijateljima. Žene su općenito socijalnije i druželjubivije od muškaraca. Oni se jednostavno ne osjećaju toliko ugodno niti im je zabavno biti u društvu koje nije njihovo. Kako biste probili red i bolje ih upoznali, organizirajte zajedno neko druženje koje podrazumijeva aktivnosti koje ga inače vesele. Otiđite zajedno na roštilj, kuglanje ili paintball i sigurni smo da će pronaći zajednički jezik.

 

Slabe ljubavne vještine

Volite ga svim srcem, no itekako ste svjesni da nije Don Juan, ili barem više nije onoliko strastven koliko je bio na početku veze. Iako frustrirajuća, potpuno je normalna stvar da se u vezi s vremenom strasti stišaju. Znamo da biste voljeli da je on taj koji će vas svakodnevno obarati s nogu svojim izjavama, dodirima i šarmom, no u životu se uglavnom sami moramo potruditi kako bismo imali nešto što želimo. Potrudite se malo više oko njega, kada se krene tuširati, zagrlite ga i ljubite po leđima, dajte mu do znanja koliko vas privlači i to mu otvoreno recite. Sitnice koje obično propuštamo učiniti ili reći, imaju ogroman utjecaj na svačije samopouzdanje, a time i libido, pa tako i na njegovo. Uvijek mu iznova pokazujte koliko ste ludi za njim i koliko vas privlači, i teško da će strasti utonuti u zimski san.

 

Mia Borčić

 

Izvor: Cosmopolitan.hr

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica