Na operacije potrošila 70.000 eura: Ostvaruje fantazije svojih fanova transformišući se u poznate plavuše

Godinama je želja Marsela (Marcela) Iglesijas bila da izgleda kao živa barbika i nakon što je potrošila 60.000 funti (oko 71.000 eura) na operacije, ostvarila je svoj cilj. Ova 41-godišnja manekenka iz Los Anđelesa živi sopstvenu fantaziju i čak se udala za živog Kena. Ova mama i influenserka ima 925.000 pratilaca na Instagramu, a na platformi OnlyFans proslavila se maskirajući se u neke od najpoznatijih ličnosti.

Marsela kaže da ostvaruje fantazije svojih fanova transformišući se u poznate plavuše poput Merilin Monro i Pamele Anderson. Osim toga, obožava da pokazuje svoj “klasični barbi izgled” na društvenim mrežama.

– Glumim i tako oponašam legendarne fotografije žena kojima se divim, maskirajući se u njih. Uvijek sam bila oduševljena izgledom Pamele Anderson, ona je najljepša žena koju sam ikada vidjela i volim njenu energiju. U svaku transformaciju ulažem mnogo vremena i truda i to radim sa zadovoljstvom, poštovanjem i posvećenošću – objasnila je ona.

Marsela je priznala i da joj je suprug Stiv predložio da se pridruži platformi Only fans, i rekao je da mu ne smeta što tamo razgovara sa mlađim muškarcima, kao i to da je on njen najveći fan.

– Jako volim da pokazujem svoje imitacije i saznajem mišljenje svojih obožavatelja, a reakcije su uvijek prilično pozitivne. Kako starim, shvatam da je suština života sreća i ispunjenje želja, bar za mene, tako da trenutno živim svoje fantazije i dijelim ih sa ljudima koji su na istom putu kao i ja – rekla je samoprozvana “Kraljica Holivuda”.

Na plastične operacije, botoks, filere i trbušnjake je do sada, kaže, potrošila oko 60.000 funti, a uskoro planira da se transformiše u Doli Parton i Madonu.

Avaz

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE