Screenshot 1 97
AUTOR: H.D.
DATUM: stu 20, 2021 @ 10:45
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava
FIXGEHALT

Bosanskohercegovačka manekenka Esma Voloder s adresom u Australiji zabljesnula je na premijeri novog filma o Džejmsu Bondu (James) u Sidneju.

NER FIT

Crvenim tepihom prodefilirala je s kolegom Nikolasom Loveom (Nicolas) koji je učestvovao u popularnom australskom rijaliti šouu “Love Island”.

Zajednički agent

– Na premijeri je super bilo, jako lijep dan. Nikolas je bio sa mnom u pratnji jer imamo zajedničkog agenta. Lijepo je bilo provoditi se s prijateljima i ljudima iz šou-biz industrije. A, filmovi o Džejms Bondu su uvijek super – rekla nam je Voloder.

Naša ljepotica nakon premijere se oglasila i na svom Instagram profilu:

Tekst se nastavlja nakon reklame

“Jedini put kada se trebamo osvrnuti je za referentnu tačku, a ne prebivalište. Prošlost nije dom, već prolazni smještaj, lekcija, a budućnost pripada onima koji žive sadašnjost. Dobro jutro i sretan ponedjeljak.

Naša manekenka zbog pandemije koronavirusa nije dugo dolazila u Bosnu i Hercegovinu koja joj, priznaje, jako nedostaje.

Nikolas Love i Esma Voloder
  • Nikolas Love i Esma Voloder Foto: Instagram
  • Dvije kuće

    – Mnogo mi nedostaje, svaki dan mislim na naše ljude i sve što smo prošli. Baš neki dan sam opet pričala na Instagramu o Srebrenici i uvijek pokušavam da dijelim informacije na društvene mreže. Baš sam o tome prije nekoliko dana razgovarala o tome sa svojim prijateljima.Teško je kada imaš “dvije kuće” pogotovo kada tako osjećaš i srcem, kaže Esma – kazala nam je manekenka.

    Porodični biznis

    – Trenutno sam okupirana porodičnim biznisom “Perfume Oil Expressions”. Svaki dan sve više ljudi zna za nas, imamo mušterije koje nam se vraćaju i to je najvažnije. Tu su svakako i novi kupci i hvala Bogu brend nam još uvijek raste – otkrila nam je Voloder.

    LIDER