Portal 072info

Na vjenčanje došli autobusom koji ih je spojio prije dvije godine

Mnogim budućim parovima se ”prst sudbine” umiješa u njihov život kako bi ih spojio, a rijetkima na neki filmski način kao što se dogodio Marini i Darku koji su ovoga petka svoje sudbonosno ”DA” kazali u crkvi Uznesenja BDM u Širokom Brijegu, piše SirokiBrijeg.info.

Vozač autobusa jedne širokobriješke firme Darko Perić, svoju odabranicu Marinu Barać odlučio je odvesti pred oltar prijevoznim sredstvom koje je ih spojilo prije dvije godine. Naime, prije dvije godine, kako je Marina članica HKUD-a Mokro iz Širokog Brijega, sa svojom folklornom ekipom putovala je na jednu od manifestacija u Njemačku. Sudbina je htjela da Darko bude njihov vozač.

No, nije to sve što se sudbine tiče, jer ona je imala i drugi plan kako da ih zbliži, a to se upravo dogodilo pri povratu u rodnu Hercegovinu.

“Kada smo se spremali za povratak u Široki Brijeg, ja sam ubacivala kofere u ‘bunker’ od autobusa, a on je držao vrata. U jednom trenutku pustio je ta vrata da mi pomogne misleći kako će ostati otvorena, ona su me poklopila, no na sreću brzo je reagirao i spasio me od većih ozljeda”, prepričava Marina, dok Darko sve to sluša i osjeća malo nelagode zbog toga, ali ipak ponosno nabaci smiješak na lice i zahvali se Bogu što se ništa ozbiljno nije dogodilo, i što je taj trenutak bio “prst sudbine” koji ih je zbližio.

S obzirom na to kako je Darku bilo neugodno zbog te situacije, pri povratu u Široki Brijeg svakodnevno se počeo brinuti i raspitivati kako je, ispričavati joj se, i nakon nekog vremna “sudbina je pokazala pravo lice”, Marina i Darko su postajali se bliži jedno drugome.

Danas, dvije godine nakon toga, taj isti autobus ih dovozi pred crkvu Uznesenja BDM u Širokom Brijegu, ali na sreću nije trebalo otvarati “bunker” i stvari iz njega izbacivati, jer dovoljno je bilo da Marina i Darko iz njega izađu kroz vrata, kroz koja su ušli, odu ravno pred oltar i daju obećanje kako će čuvati i paziti jedno drugo, kroz bračno putovanje koje je pred njima.

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box