Portal 072info

Načelnik Posušja zamolilo ugostitelje da zatvore svoje objekte u znak poštovanja prema stradalim mladićima i djevojkama

50 72
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Povodom nezapamćene U Posušju, kada je stradalo osam mladih ljudi u novogodišnjoj noći u okolini Posušja, iz Ureda načelnika Općine Posušje Ante Begića upućena je sućut obiteljima stradalih.  Također, gradonačelnik je zamolio vlasnike ugostiteljskih objekata da prestanu s radom, “u znak poštovanja prema žrtvama”.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

– Povodom tragedije u kojoj je noćas u Posušju izgubljeno osam mladih života, obiteljima nastradalih upućujemo najiskrenije izraze sućuti.  Također, molimo sve vlasnike ugostiteljskih objekata da u znak poštovanja prema žrtvama, obustave rad – napisano je na Facebook profilu načelnika Begića.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

Inače, 2., 3, i 4, januar su u Posušju proglašeni dani žalosti koji će se se obilježiti i spuštanjem zastava na pola koplja na zgradi Općine Posušje, te na zgradama javnih poduzeća i ustanova kojima je osnivač Općina Posušje.

Na dane žalosti neće se na javnim mjestima održavati programi javnog, kulturnog i zabavnog karaktera, a fizičke i pravne osobe koje obavljaju ugostiteljsku djelatnost dužne su svoje poslovanje obavljati primjereno Danima žalosti.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Elektronski i drugi mediji s područja Općine Posušje dužni su svoje programske sadržaje prilagoditi Danima žalosti.  

Podsjetimo,u novogodišnjoj noći u strašnoj tragediji u Tribistovu u općini Posušje smrtno su stradali; Ivan Miličević, rođen 29. 8. 2001. u Posušju, nastanjen u Poklečanima, Posušje, Stipe Romić, rođen 27. 9.2001. u Posušju nastanjen u Poklečanima, Posušje, Mirela Rezo rođena 8. 9. 2001. u Švicarskoj nastanjena u Posušju, Žana Pavković, rođena 15. 9. 2001. u Splitu nastanjena u mjestu Vrpolje, Posušje, Mia Soldo, rođena 4. 8.2001. u Splitu nastanjena u Sutini, Posušje, Stipe Pavković, rođen 22. 9.2001. u Mostaru nastanjen u Vrpolju, Posušje, Marija Pavković, rođena 16. 4. 2001. u Splitu nastanjena u Vrpolju, Posušje, Stjepan Jukić, rođen 9. 8.2001. u Mostaru nastanjen u mjestu Batin, Posušje. 

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Avaz

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
  • 13
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

Dok se čekaju rezultati vještačenja o smrti osam tinejdžera isplivavaju i detalji tragedije

Portal 072info

U Hrvatskoj dan žalosti u spomen na osmero stradalih u Posušju

072INFO PORTAL

Velika tuga u Rakitnu: Sahranjeno šest tragično stradalih tinejdžera (FOTO)

072INFO PORTAL
REKLAMA
KRAJ REKLAME