Nada Topčagić o Zlatanu Ibrahimoviću: Zanijemila bih kada bi me nazvao, možda bih spustila slušalicu

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Pjevačica Nada Topčagić odgovorila je na glasine da ju je Zlatan Ibrahimović pozvao da dođe u goste kod njega. Otkrila je i koliko joj znači to što je on 2021. izašao na scenu festivala Sanremo uz njenu pjesmu “Jutro je”.

“To pišu mediji. Ovog puta se ne bih oglašavala i ne vjerujem da je to stvarno. Ja i da se sretnem sad s Ibrahimovićem, ne znam kako bih se ponašala. To bi mi bilo strašno”, započela je.

Dodala je da bi se ipak odazvala kada bi je on zaista pozvao.

“Kada bi rekao: ‘Nado, ovdje Zlatan Ibrahimović’, zanijemila bih, možda bih spustila slušalicu. Ne znam kako bih se snašla. Ozbiljno vam kažem. Znate li vi ko je Zlatan Ibrahimović? Da je to Messi, da je Ronaldo, ne bi to imalo nekog odjeka. Međutim, ovo je on. Toliko je omiljen, toliko ga svi vole da to nije normalno. Za mene je on najbolji nogometaš”, istaknula je.

Smatra da je Zlatanov gest na Sanremu najveća nagrada u njenoj karijeri.

“Ja sam vlasnica ovog čuvenog hita, ali on je ujedinio cijelu Jugoslaviju. To što je on uradio, to niko nije uradio”, zaključila je.

Podsjećamo, ona je bila gost iznenađenja na proslavi Zlatanovog 40. rođendana. Mediji su špekulisali da je za nastup inkasirala 30.000 eura, ali je to demantovala.

Faktor