Portal 072info

Naidin Ahmetspahić je jedini pravi izbor za gradonačelnika

PROMO – IZBORI 2016 – U ponedjeljak, 26. septembra 2016. godine, održan je predizborni skup Stranke demokratske akcije u Gornjoj Zenici gdje su predstavljeni kandidati SDA Zenica za predstojeće lokalne izbore i kandidat za gradonačelnika, Naidin Ahmetspahić.

„Ako bih birao i prijatelja i saradnika, onda bi to bio Naidin Ahmetspahić“, izjavio je prilikom obraćanja prisutnim članovima i simpatizerima Stranke demokratske akcije Mirsad Čizmo, kandidat SDA Zenica za predstojeće lokalne izbore i vlasnik kompanije RM-LH.

Zastupnica SDA u Parlamentarnoj skupštini Bosne i Hercegovine, dr. Nermina Kapetanović, naglasila je važnost činjenice da je Naidin Ahmetspahić kandidat koji poznaje probleme svoga grada, koji je bio uključen u najvažnije projekte u proteklom periodu u našem gradu i zasigurno može nastaviti procese koji su započeti. SDA Zenica je uvijek imala najbolje kandidate na listama i najbolje kandidate za gradonačelnika, a tako je i ovaj put, a to zasigurno donosi nastavak pozitivnih promjena u gradu Zenica.

unnamed-12

Prof. dr. Spahija Kozlić, nosilac liste SDA Zenica za predstojeće lokalne izbore i dr. Ibrahim Šišić, predsjednik OO SDA Zenica pozvali su građane da 2. oktobra izađu na izbore i da se opredjele za Stranku koja iza sebe ima rezultate koji su vidljivi na svakom koraku – za Stranku demokratske akcije.

Podijelite članak

Počitajte još

SDA ZENICA: Ko će odgovarati što je radnik zakasnio na posao, a učenik u školu?

Redakcija

Nezir Pivić ponovo izabran za predsjednika SDA Zenica

Redakcija

Delegacija SDA posjetila Babinski sliv

072info

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box