NAJEŽIT ĆE VAM SE SVAKI DIO TIJELA: Glumica se utušila u jezeru, pojavila se teorija da je u sve umiješan njen muž

glumica naja 696x464 1
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Naja Rivera (33) nestala je u srijedu popodne, a policija sada pretpostavlja da je mrtva i da se udavila u jezeru.

Glumica je sa svojim sinom Džosijem (4) u srijedu popodne otišla na jezero Piru koje je često posjećivala i iznajmila čamac gdje je bila sa nasljednikom, koji je na kraju pronađen sam.

Vlasti i policija sada tvrde da je velika vjerovatnoća da se Naja udavila u jezeru, te da će oni dati sve od sebe da pronađu njeno tijelo. Međutim, potragu otežava to što je dubina jezera na mjestu gdje je brod pronađen veća od 9 metara i pritom je jako prljavo.

ČITAJ JOŠ:  Ponašanje u krevetu će vam otkriti koliko je lud za vama
  • Ako je telo upetljano u nešto što se nalazi ispod vode, možda nikad ne bude pronađeno – rekao je šerif zadužen za potragu, ali i dodao da će dati sve od sebe da porodici glumice daju završetak.

Iako video snimak sa doka pokazuje da su Naja i njen sin jedini ušli u čamac, već su se pojavile mnogobrojne teorije zavjere, a jedna od njih je da je navodno Najin bivši muž i otac njenog djeteta glumac Rajan Dorsi kriv za njen nestanak.

Rajan i Naja vjenčali su se 2014. godine, a dva puta je glumica podnosila zahtjev za razvod braka. Drugi put se to desilo nakon što je ona bila uhapšena i optužena da je izvršila nasilje u porodici nad svojim suprugom, zbog toga što ga je udarila u glavu. Rajan je povukao optužbe protiv nje.

ČITAJ JOŠ:  Ne bacajte koru pomorandže - evo kako je možete iskoristiti

Naime, Naja je dan prije tragedije koja potresa Holivud objavila sliku sa sinom uz opis “Just the two of us” (Samo nas dvoje). I baš ove riječi izazvale su jezivu teoriju. Poznati reper Eminem je 1997. godine objavio pjesmu istoimenog naziva kao što je Najin opis fotografije.

  • Grab a couple of toys and let Dada strap you in the car seat. Oh, where’s Mama? She’s taking a little nap in the trunk. (Uzmi nekoliko igračaka i dozvoli tati da te stavi u sjedište. Gdje je mama? Ona drijema u gepeku.)  – glasi jedan dio stiha.
ČITAJ JOŠ:  Šipurak je riznica vitamina

Posljednjih nekoliko stihova, koje možete pročitati u nastavku, su razlog zašto neki misle da je Rajan kriv za Najin nestanak:

  • Mama je previše pospana da te čuje kako vrištiš u njeno uho. Zato ne možeš da je razbudiš, ali ne brini, tata je napravio lijep krevet za mamu na dnu jezera.

Upravo ovaj posljednji stih izazvao je nemire kod pojedinih fanova.

GODISNJICA
MARKETING