d 7
AUTOR: H.D.
DATUM: sij 13, 2022 @ 13:40
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava

Džejson Momoa (Jason) i Liza Bonet (Lisa) rastali su se nakon 16 godina ljubavi. Slavni glumački par vijest je potvrdio putem društvenih mreža:

– Svi smo osjetili pritisak i promjene ovih transformacijskih vremena. Revolucija se odvija i naša porodica nije izuzetak. Osjećala je i rasla zbog seizmičkih pomaka koji se događaju. I tako, odlučili smo podijeliti vijest da se razvodimo.

Momoa i Bonet u braku su bili četiri godine, a zajedno su bili više od desetljeća.

– Naša je odanost nepokolebljiva ovom svetom životu i našoj djeci. Učimo djecu što je moguće, da žive molitvu. Neka ljubav prevlada – zaključili su.

Tekst se nastavlja nakon reklame
Liza Bonet i Džejson Mamoa
  • Liza Bonet i Džejson Mamoa Foto: Agencije
  • Par se navodno upoznao u džez klubu 2005. godine, mnogo prije nego što je Momoa postao poznat glumeći Khala Droga u “Igri prijestolja”. Bonet se proslavila kao Denis (Denise)u hit seriji iz 1980-ih “The Cosby Show”, a od Momoe je starija 12 godina.

    – Kad sam imao 8 godina, vidio sam je na TV-u i pomislio: “Mama, želim takvu jednu,” rekao je Momoa u intervjuu iz 2017.-

    Ovaj glumac je svojevremeno proglašen i najljepšim muškarcem na sviejtu.

    Prvo zajedničko dijete, kćerku Lolu, dobili su 2007. godine. Godinu dana kasnije rođen im je sin Nakoa- Volf (Wolf). Momoa je pomogao odgojiti Lizinu kćerku, glumicu Zoe Krevic (Zoë Kravitz), iz njenog ranijeg braka s Lenijem Krevicem (Lenny Kravitz).

    LIDER