Najluđe mjesto na kojem se ona seksala je stvarno – najluđe!

Podijelite vijest

Glumica Zoe Saldana nikada se nije ustručavala pričati o detaljima svog seksualnog života, no ovoga je puta uspjela iznenaditi svojim odgovorom na upit radijskog voditelja koji je htio znati koje je najluđe mjesto na kojem se seksala.

Prije dvije godine, Zoe je u intervjuu otkrila je da su joj najdraže poze u seksu doggy-style, dok je na koljenima ili na muškarcu, a rekla je da uživa i u misionarskom položaju.

Lijepa je glumica, koju se jedno vrijeme povezivalo s Bradley Cooperom, u nedavnom radijskom intervjuu otkrila najčudnije mjesto na kojem se seksala. Osim što je priznala da se seksala i u avionu, Saldana je voditelja iznenadila odgovorom.

‘Ok, ovo je prilično ghetto, ali hej, ja sam iz Queensa. Ima jedan vlak iz Coney Islanda koji ide u grad. Seksala sam se između dva vagona. Bilo je super ghetto’, rekla je glumica, poznata po ulogama u Avataru i Star Treku.

35-godišnja Zoe u braku je s talijanskim umjetnikom, Marcom Peregom, a vjenčali su se u potpunoj tajnosti. Brak je, čini se, malo ukrotio divlju Saldanu.

‘No, sada sam dama’, rekla je glumica.