1635754329 collage 750x500 1
AUTOR: H.D.
DATUM: stu 2, 2021 @ 9:20
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava
FIXGEHALT

Mnogi pjevači okušali su svoju sreću u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda” i dobili svojih pet minuta da se prikažu u najboljem svjetlu pred milionskim auditorijumom. Iz godine u godinu za ovaj tradicionalni muzički šou, čiji je osnivač Saša Popović, ogromno interesovanje ljudi koji se prvo prijave na audiciju, da bi se zatim ako prođu predstavili pred žirijem.

NER FIT

Od septembra ove godine krenula je 15.sezona takmičenja, te su „Zvezde Granda“ za svo ovo vreme iznedrile velike pjevače. Neki su svoju sreću prokockali, neki se nisu dovoljno potrudili da održe karijeru, a neki su napravili ozbiljan novac i biznis.

Prva sezona, u kojoj su finalisti bili Bane Mojićević, Tanja Savić, Slavica Ćukteraš, Stevan Anđelković, Darko Filipović i Nemanja Nikolić svakako su ostavili pečat i njih se svi uvijek rado sjećaju. Danas svi lijepo žive i solidno rade. Za Tanju Savić su Saša Popović i Žika Jakšić govorili da bi postala Lepa Brena 2 da nije učinila neke pogrešne poteze.

Popović je ranije izjavljivao da je Darko Lazić bio najplaćenija zvijezda „Granda“. Pjevač je toliko bio tražen na terenu pa su menadžeri jedva uspjevali da iskombinuju sve obaveze. Dok su drugi pjevali za 1.000 eura, Darko je prije nekoliko godina skakao preko 4.000 eura. Međutim, i Darko je zbog bahatosti i turbulentnog života često ljutio Popovića, koji mu je bio kao drugi otac. Tu su i Milan Topalović Topalko, Amar Gile Jašarspshić i drugi.

Tekst se nastavlja nakon reklame

Od ženskih izvođača izdvojile su se Aleksandra Prijović, Milica Pavlović, Milica Todorović, Andreana Čekić, Rada Manojlović, koje su napravile ozbiljne karijere budući da svaka ima hitove, ali i zavidnu karijeru.

LIDER