NAJPOTRESNIJA PRIČA: Utopili mu se žena i sin, on danima spašava tuđe živote!

Podijelite vijest

Doselio se u Obrenovac kao izbjeglica sa Kosova, gdje su mu pobili porodicu, a sada je u poplavama izgubio dvogodišnjeg sina i suprugu, ali i dalje ima snage da spasava živote.

Slobodan Nedeljković Džambo (25) izgubio je suprugu i dvogodišnjeg sina u poplavama koje su zahvatile Srbiju, pa ipak već danima spašava živote po poplavljenom Obrenovcu.

Kada su nastupile poplave, Nedeljković je odvezao svoju porodicu kod punca u Veliko polje, misleći da će tamo biti o1na sigurnom. Zbog brzog nadolaženja vode popeli su se na krov, a njegov punac je otišao nazad u kuću po deku. Kada se vratio na krov, njih više nije bilo, prenosi “Informer”.

Da tragedija bude još veća, kada je imao šest godina porodica mu je pobijena na Kosovu, a on je u Obrenovac došao kao izbjeglica 1999. godine.

Pokušao je da ih pronađe u prihvatilištima u Beogradu, nadajući se da se nisu potopili, već da ih je spasio neki čamac. Nažalost, još uvijek ih nije pronašao.

“Sada pomažem drugima i nadam se da ću naći njihova tijela, bar da ih sahranim kako dolikuje”, izjavio je Nedeljković, plemeniti mladić koji već danima ne spava, spašavajući uplašen narod.

telegraf.rs