Portal 072info

NAJSAVREMENIJI U REGIJI / Počela gradnja velikog tržnog centra u BiH: Prednost mu je lokacija, a imat će neviđenu ponudu svjetskih marki

b6d7d8a4dfa95cbc6a0f71199ba78048
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

U Bosanskoj Gradišci prije nekoliko dana počela je izgradnja objekta za koji investitori tvrde da će biti najsavremeniji prodajni centar u regionu.

Centrum Retail Park prostirat će se na 18.000 m2, a predstavit će, kako se tvrdi, do sada neviđenu ponudu svjetskih marki sa aktuelnim kolekcijama odjeće i obuće.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Osim ponude sportske i modne odjeće, drogerijskih i tehničkih roba, velikog Pet i Vrtnog centra, ponudu će činiti i sve za gradnju, opremanje i uređenje doma. Otvaranje je planirano pred kraj 2021. godine.

Investitor je banjalučka kompanija Centrum, a radove izvodi firma Komotin iz Jajca. U okviru kompleksa nalazit će se igraonica i multifunkcionalni prostor predviđen za animiranje najmlađih, kao i kafići i restoran. Retail Park će biti povezan sa autoputem Beograd – Zagreb, piše BiznisInfo.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Njegova lokacija svakako je velika prednost, ako se zna da brojni građani susjednih država u posljednje vrijeme dolaze u šoping u BiH zbog nižih cijena i prava na povrat PDV-a koji ostvaruju kao strani državljani.

Podijelite članak
  • 4
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

Pogledajte privođenje policajca koji je uhapšen zbog droge (VIDEO)

072info.com

U BiH se otvara jedan od najsavremenijih tržnih centara u regionu (VIDEO)

072info.com
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)