f 1
AUTOR: H.D.
DATUM: stu 7, 2021 @ 9:20
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava
FIXGEHALT

Kako „Express“ saznaje, popularni pjevač Fatmir Sulejmani se razveo! Ova informacija nas je, u najmanju ruku, šokirala s obzirom na to da su se on i njegova izabranica Emina vjenčali prije nešto više od godinu dana.

NER FIT

Prema pričanju izvora bliskom ovom nekadašnjem bračnom paru, Fatmir se odselio iz zajedničkog stana u Tuzli u kojem su zajedno živjeli, te se potom preselio u Sarajevo. Emina je ostala da živi u Tuzli, dok je Fatmir iznajmio stan u Vogošći.

Sulejmanija prijatelji već neko vrijeme viđaju samog u Sarajevu, po sarajevskim klubovima takođe, pa odatle su, vjerujemo, i shvatili da je Fatmir već neko vrijeme razvedeni čovjek.

Emina, koja je do nedavno na Instagramu bila Sulejmani, vratila je svoje prezime Bešić te izbrisala gotovo 101 sliku sa nekadašnjim suprugom. Ni kod Fatmira više nema zajedničkih slika, jedino na viber broju uočili smo fotografiju njega i njegove, sada već bivše supruge.

Tekst se nastavlja nakon reklame

Želeći doznati istinu iz prve ruke, kontaktirali smo Sulejmanija koji je ljubazno saslušao ono što smo mu imali reći, a potom ove naše navode nije želio niti potvrditi ali ni demantirati.

-Jednostavno nemam komentar na ovu temu – kratko je rekao Sulejmani.

LIDER