Nakon što su uhvaćeni na djelu, oglasili se Meliha Imširović i Sadik Hasanović: Dokle više?

Nakon što je portal “Avaza” jučer objavio fotografije i video Melihe Imširović i Sadika Hasanovića, učesnika takmičenja “Zvezde Granda”, kako uživaju u bašti kafića u jednom bh. gradu, uslijedila je i Melihina reakcija na Instagramu, a koju je nakon nekoliko sati podijelio i Sadik. 

Ona je uz screenshot teksta na portalu “Avaza” dodala i opis: “Dokle više? Imam i ja pravo na život kao i svi na svoj život. pustite me da živim!”

Istu poruku je na svom Instagramu podijelio i Sadik Hasanović. Naravno da imaju pravo na svoj život, samo ne trebaju zaboraviti da su javne ličnosti.

Podsjetimo, nakon što je portal “Avaza” jučer objavio da su snimljeni zajedno, uslijedile su brojne reakcije na društvenim mrežama. Istini za volju, ima onih zlih komentara, ali velika većina im želi sreću i ljubav.

@avaz.tv Meliha Imširović i Sadik Hasanović provode dosta vremena zajedno. Više se i ne kriju 😮 #foru #foryou #fyp #fypviral #melihaimsirovic #sadikhasanovic #ljubav #zivot #veza #sarajevo #bosna #bosna_i_hercegovina #zenica #mostar #travnik #visoko #gorazde #tesanj #srbija #crnagora #hrvatska #zvezdegranda ♬ Oh No – Kreepa

Avaz

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE