Nana Ismeta: Nema čovjeka i nema vjere s kojom nisam bila (VIDEO)

Nana Ismeta: Nema čovjeka i nema vjere s kojom nisam bila (VIDEO)

Ismeta, baka iz Tinje, kod Srebrenika imala je zanimljiv ljubavni život, na račun kojeg je pričala šaljivo, sa osmijehom na licu.

“Nema čovjeka za kojim nisam bila i ne znam im ni imena za kojima nisam bila i nema vjere sa kojom nisam bila. Ne znam ljudima ni imena sa kojima nisam bila”, rekla je Ismeta šaljivo, aludirajući na muškarce sa kojima nije bila, prenosi Stil.

“Nema vjere sa kojom nisam bila, sa svakom sam vjerom bila! Kad sam to koni rekla, šokirala se, tek poslije je shvatila. Volim se puno šaliti, ali dosta ljudi ne može ukopčati moje šale”, rekla je ona.

Ono što Ismetu najviše tišti jeste samoća koju najviše osjeti za vrijeme praznika.

“Ovo u životu nisam zapamtila, da mi dođe Bajram i da mi nema nikoga. Samo su mi dvije komšinice došle. Zvalo me troje djece od te sestre. Opet kažem, zdravi i živi bili, da Bog da ne zapamtila više nikoga”, kazala je ona.

Muž joj je preminuo prije 37 godina, a poslije njega nije našla muškarca sa kojim bi mogla da provede ostatak života.

“Muž mi je bio bolestan, imao je srčanu astmu. Koliko je on patio, čini mi se da sam toliko i ja uz njega. Ima 37 godina kako je umro, teško mi je. Poslije njega sam se udavala, svako gleda da te iskoristi, a nemam ni od koga ništa. Bitno im je samo svojoj djeci da daju, a ti da radiš za njihovu djecu”, kaže Ismeta.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica