NAPISALA TATI EMOTIVNO PISMO: Ovako je Dalila tražila oproštaj od oca Huse

dalila babo
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Dalila Dragojević ušla je u rijaliti program “Zadruga” zajedno sa suprugom Dejanom Dragojevićem. Predstavljali su njihov brak kao idealan, te niko nije ni slutio da će ona pred kamerama ostaviti muža i uploviti u vezu sa Filipom Carem.

Njen otac, Huso Mujić, je osudio ovaj njen postupak i izjavio da će kuću prepisati Dejanu i da ona više nije dobrodošla u tom domu. Husi je pozlilo zbog dešavanja u rijalitiju, te je završio u bolnici na detaljnim pregledima.

Dalila je već imala turbulencija u odnosu sa ocem kada je učestvovala u rijaliti programu “Parovi”. Njih dvoje duži period nisu razgovarali, a nakon njenog izlaska iz rijalitija odnosi su toliko zahladnili, da ju je tata naposljetku izbacio iz kuće.

Dalila se 2017. godine rasplakala pred kamerama u “Parovima” kada je čitala emotivno pismo koje je pisala svom ocu. Na njegov 61. rođendan riješila je da mu napiše pismo i javno ga pročita. Dalila je sve vrijeme plakala dok je čitala sadržaj pisma, prenosi “Srbija Danas”.

– Dragi Babo, možda je glupo što ti se ovako obraćam, tj. ovim putem, ali drugačije nemam mogućnosti. Znam koliko sam te povrijedila, a isto tako sam svjesna da si ti jedino biće koje volim najviše na svijetu. Danas je dan kad si se ti rodio i kada je na svijet došao najbolji čovjek kojeg ja već 23 godine zovem svojim ocem. Evo pišem ovo i ne mogu da vjerujem da je moj heroj baš na ovaj dan bio beba koja ništa nije znala. U mojim očima si veliki i uvijek ćeš ostati. Babo moj, najdraži i najlepši, danas puniš 61. godinu, a ja nisam uz tebe. Znam, sada bi mi rekao da sam ja kriva što je sve tako i jesam, mnogo grešaka sam učinila, a najveća je učinjena prema tebi. Griješila sam što me ponio zatvoren prostor, što su me ponele tuđe laži i obećanja. A isto tako grešila sam što nikada nisam imala hrabrosti, da tebi kažem sve što sam čuvala u srcu. Babo, jako sam ti tužna i neispunjena od dana u kojem sam prestala da razgovaram s tobom. Fališ mi svaki sekund i svaki minut mog života – pročitala je Dalila, a potom nastavila:

– Kajem se oče moj na tvoj današnji dan, više nego ikada. Boli me prestanak komunikacije s tobom. Boli me jer znam da ti isto tako patiš, ali čuvaš to duboko u sebi. Ne znam kako si i ne znam gdje si, ali ono što znam je to da i ti patiš, ali da ne želiš da pređeš preko svog ponosa. Ti si moj čuvar i moj heroj koji me učio da hodam kroz ovaj teški život. Bila sam tvoja ljepotica koju si kroz čitav grad nosio na ramenima, dok sam bila mala i nazivao svojom bebom. Bila sam tvoje sve, a sada smo tako udaljeni i ne znam hoće li ikada više biti kao prije. Želim samo da znaš da te tvoje dijete voli najviše na svijetu i da je jako tužna jer nisi uz nju. Sve što želim na ovaj 27. januar jeste da mi budeš živ, zdrav i da mi oprostiš moju kobnu grešku iz rijalitija u kojem se sve ovo desilo. Veliki moj oče, kralju moj i srce moje, želim ti srećan rođendan, gdje god bio. Znaj da imaš svoje dijete koje želi da te čuje više nego išta na svijetu i koje te voli beskrajno. Oprosti mi za sve, tvoj Kike kako si samo ti zvao – završila je Dalila.