Nataša Bekvalac pokazala kako izgleda bez fotošopa i poslala snažnu poruku ženama

2 1
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Srbijanska pjevačica Nataša Bekvalac poslala je snažnu poruku svim ženama poručujući im da ne moraju uvijek izgledati savršeno, te im pokazala svoju neobrađenu fotografiju.

-Ljepota. Danas je prioritet i djevojke, vrlo mlade sve češće posjećuju plastične hirurge u želji da izgledaju kao lica sa naslovnica. Imam potrebu ovo da vam napišem jer mi stiže bezbroj poruka od vas u kojima mi dijelite komplimente na račun ‘savršenog’ izgleda.Morate shvatiti da nijedna žena na svijetu ne izgleda savršeno.Da bi se došlo do savršene naslovnice a sve češće i do instagram fotografije, javne ličnosti imaju čitav tim profesionalaca koji na tome radi. Šminker, frizer, kreator, stilista, fotograf i naravno krajnja obrada fotografije na kojoj se uklanjaju svi nedostaci, fizičke mane, uklanjaju se bore, sređuju se koža i kosa. Ne zaboravite savršenu rasvjetu koja doprinosi veoma. Najvažnija je, napisala je Nataša.

ČITAJ JOŠ:  Jučer letio u svemir, nikada nije završio srednju školu, a danas ima firmu i u BiH

Novosadska barbika kako je inače zovu dodala je i da je za dobar izgled svake žene potrebna harizma.

-Ono sto fotošop svakako nema u moći je da nam docrta harizmu, duh, ono nešto, unutrašnju ljepotu, dobrotu …ostalo,moguće je! Djevojke,prikazujem vam svoju neobrađenu fotografiju i onu koja bi u javnost izašla. Ne, nisam savršena i nemojte dozvoliti da vam i jedna od NAS stvori komplekse i nesigurnosti pogotovo ne u tim nježnim godinama. Slušajte dobru muziku, volite sebe, budite nježne prema sebi, naspite sebi čašu svog omiljenog vina i budite zadovoljne i sretne, za to ne postoji aplikacija, napisala je na kraju.

GODISNJICA
MARKETING